Falcon lansează Viper Smart Start

SmartStart_ButtonDe ce ai folosi telecomanda să-ţi porneşti maşina dacă ai deja un Smartphone? Aceasta este întrebarea pe care ne-am pus-o şi noi.

De aceea, lansăm Viper Smart Start, sistemul cu care-ţi porneşti maşina din telefon. Practic, ţi-o poţi comanda din orice colţ al lumii, dacă există semnal GSM.

Premiat cu “BEST OF INNOVATIONS” la Consumer Electronics Show, Viper Smart Start porneşte motorul pentru a încălzi maşina pe timp de iarnă şi a o răcori vara, astfel încât să te bucuri de temperatura dorită în orice anotimp.

Mai mult, sistemul localizează maşina prin receptorul GPS inclus, oferind utilizatorului posibilitatea de a şti oricând unde se află aceasta. La un simplu click, cu Smart Start încui şi descui uşile maşinii, armezi şi dezarmezi sistemul de securitate şi deschizi portbagajul, precum şi multe altele la care pariem că nici măcar nu te-ai gândit.

Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda maşina din telefon este să conectezi modulul Smart Start la sistemul de pornire a maşinii de la distanţă şi să descarci o aplicaţie pe Smartphone-ul tău.

Catalogat drept o „aplicaţie extraordinară” de canalul de televiziune FOX şi ,,cel mai interesant lucru de la CES” (postul CNBC) Viper Smart Start a generat un interes atât de mare, încât de la lansare şi până acum au fost descărcate peste 1 milion de aplicaţii necesare folosirii sistemului.

Compatibil cu sistemele de operare iOS, Android şi BlackBerry, pachetul Smart Start DSM250I include un modul cu GPS şi cartelă SIM, precum şi un abonament pentru 1 an de zile. Modelul este disponibil în toate magazinele Falcon Electronics şi pe www.store.falcon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.