Dealerul Asko Internaţional: 10 ani de activitate Honda

Honda Asko International

Asko Internaţional, dealerul din Bucureşti cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătoreşte în această lună 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfăşoară în complexul de servicii integrate 3S aflat în zona de vest a municipiului Bucureşti (Şos. de Centură nr.57, Chiajna). În acelaşi timp Asko operează şi un showroom în Calea Giuleşti nr.8D, în apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale mărcii.

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate înseamnă peste 2.200 de autoturisme livrate către clienţii Honda şi în același timp asigurarea de servicii de mentenanță conform standardelor producătorului.

O echipă de 34 de specialişti stă la dispoziţia clienţilor pentru a oferi cea mai bună experienţă Honda, indiferent de serviciile solicitate şi gradul de complexitate al acestora.

Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi şi rulate, piese de schimb şi accesorii, operaţiuni de mentenanţă, reparaţii şi vopsitorie, servicii ITP, trade-in, maşină la schimb.

Pentru anul acesta Asko estimează un volum de 150 de unităţi vândute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unităţi, bazat pe cele 5 modele şi 4 motorizări noi pe care Honda le va lansa în următoarele 12 luni şi în același timp pe intensificarea vânzărilor de autoturisme Honda rulate.

Reţeaua de comercializare de automobile Honda în Bucureşti include 3 showroom-uri, două dintre ele fiind operate de Asko și un al 3-lea operat de cel mai nou dealer din Bucureşti, Honda Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.