Exista si masini care par de pe alta planeta

Details Honda NSX 2017 1

Stiu ca pare plictisitor sa tot repet tema Type-R, dar asa a fost sa fie, practic la lansarea noului Honda Civic Type-R am avut ocazia, probabil unica, de a conduce o masina care nu pare de pe planeta Pamant, dar e facuta tot de Honda, desigur. E voba de noul model Honda NSX, supercar-ul marcii, hibrid, 4 motoare (!!!), il vazusem pe viu la Salonul Auto de la Frankfurt, insa nu credeam ca voi ajunge vreodata sa il conduc…

Ei bine, supriza, pe circuitul Motorpark de la Adancata, bine ascuns intr-un hangar, ne astepta, alaturi de modelele Type-R, un exemplar, unicul la momentul respectiv in Europa, seria 0000, pe care sigur ca ne-am bucurat sa il vedem, dar nimeni nu isi imagina ca o sa il si conducem.

Am avut parte de 3 tururi de circuit cu NSX, evident ca n-am vazut nimic din ce era masina la interior, cutia a schimbat automat, deci nu am pilotat din clapete, nici nu era cazul, pur si simplu eram prea ocupat sa stau pe trasa, ideea e simpla, avand 2 motoare pe fata, cate unul pe fiecare roata, nu prea te lasa sa gresesti si o chinui masina daca o conduci neglijent.

Evident, am avut parte si de un tur cu unul din pilotii prezenti, adica un fel de “hai sa vezi si cum ar trebui sa mergi cu masina asta”, atunci intelegi ce monstru este si de ce e nevoie sa fii intr-adevar un mare maestru ca sa scoti din ea tot ce poate.

La final, te usuci si mergi mai departe, iar ca sa fim siguri ca nu uitam detaliile, fotograful Bogdan Paraschiv le-a imortalizat pentru noi.

1 Response

  1. Sticker says:

    Vreau sa il vad pe romanul ala care chiar o sa aibe asemenea masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.