Opel Insignia 2.0l CDTI AWD Dynamic

In segmentul mediu multi producatori au renuntat la un model reprezentativ, ceea ce e o veste buna pentru cei ce inca mai au ceva de spus, cum ar fi, de exemplu, Opel, cu interesantul Insignia.

Dupa achizitia Opel de catre grupul PSA, o mare parte din modelele Opel vor avea o infuzie de platforme, motorizari si tehnologii ale grupului francez, insa Insignia a ramas totusi pe calapodul Opel, ceea ce nu e deloc un lucru rau.

Acest Insignia vine cu motorul 2l diesel, ce are la baza motorul Fiat cu tehnologie Multijet 2, insa reproiectat complet de Opel in 2014, pentru performanta si eficienta, in plus pentru adaptarea la normele de poluare Euro 6, cu ajutorul tehnologiei AdBlue.

Desigur, pretul masinii poate parea mare, pentru ca pe langa echiparea Dynamic, mai avem optionale de circa 11 000 euro, insa se poate configura usor un Insignia in zona de 33-35 000 euro, cu suficiente echipamente suplimentare.

Asa cum o sa vedeti in filmari, principalul atu al masinii pare sa fie consumul de carburant, excelent pentru greutatea masinii combinata cu o performanta tractiune integrala cu vectorizare cuplu (similara cu cea de pe noul Focus RS).

Prin prestatii, nivel de echipare, optiuni disponibile, acest Insignia se ridica fara probleme la nivelul celor mai grei din segment, putand fi considerat fara discutie un rival demn pentru Passat, Mondeo sau Mazda 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.