Turatii

Consiliere de specialitate

Punem la dispozitia firmelor si persoanelor fizice experienta noastra in domeniul auto, prin consiliere de specialitate, in cazul oricarui tip de problema legata de autovehicule, fie ca este vorba de flota sau de un singur vehicul.

Traduceri tehnice, management, editarea de manuale de utilizare auto, achizitii, service, piese de schimb, asistenta rutiera de urgenta, servicii utile, turism auto, inchirieri auto, leasing, asigurari, toate acestea pot fi operatiuni destul de complicate pentru o persoana neavizata. Din multimea de oferte de pe piata auto, nu e usor sa faci o selectie corecta a optiunii corecte, pentru firma sau uzul propriu.

Dorind atingerea unui grad inalt de integrare cu dorintele clientului, alegem impreuna cele mai bune criterii de selectie, pentru maximizarea eficientei folosirii autovehiculului in afacerea acestuia. Apelati la profesionisti pentru rezultate profesioniste!

Din portofoliu:
– Mit Motors (manuale de utilizare auto, manuale service)
– Kia Romauto (manuale de utilizare auto, manuale service, certificari ISO, chestionare de service, comunicate de presa, documentatii service)
– Auto Soft (afise, pliante, chestionare interne)
– DYC AD – Coreea (manuale auto si service pentru intreg grupul Hyundai/Kia)
– DataSilverGrup (manuale alarme auto, senzori parcare, navigatie)
– Karma Protect (manuale alarme auto, senzori parcare, navigatie)

Exit mobile version