Turatii

BMW Z4 Coupe si BMW Z4 M Roadster in Romania

Evenimentul I.D. Sarrieri Fashion Show 2006 a fost organizat de revista The One si I.D. Sarrieri, si a avut loc pe 21 iunie la Studiourile Media ProPictures din Buftea, intr-un decor absolut special. Show-ul va fi difuzat de Pro TV pe data de 24 iunie.

In cadrul acestui eveniment a fost prezentate cele mai noi modele BMW: BMW Z4 Coupe precum si BMW Z4 M Roadster.

Dupa ce cunoscutul top model Adriana Karembeau a coborat pe covorul rosu din limuzina Rolls Royce Phantom pusa la dispozitie de Automobile Bavaria, Gheorghe Hagi a avut privilegiul de a conduce in premiera acest nou model sport BMW in prezenta celor 150 invitati.

Gazdele acestui eveniment au fost Andreea Esca, director editorial al revistei THE ONE si Iulia Dobrin, creatoarea brandului de referinta pe plan international I.D.Sarrieri.

BMW Z4 Coupe stabileste noi tendinte in termeni de design, concept si tehnologie. Exteriorul absolut fascinant al noului BMW Z4 Coupe are la baza elemente de design al modelului BMW Z4 Roadster. Imbinarea suprafetelor concave cu cele convexe are ca rezultat trasaturi puternice ce confera un caracter inconfundabil acestui Coupe. Linia plafonului, in schimb, caracterizeaza conceptul ca fiind un Sport Coupe clasic.

BMW Z4 Coupe, a fost creat pentru placerea de a conduce. Automobilul are o forma extrem de fluida si ofera elemente caracteristice originilor motorsportului (compact, puternic si stabil) imbinate cu tehnologie de ultima generatie.

BMW Z4 Coupe dispune de un motor de 3 litri, cu sase cilindri, alimentat cu benzina, castigator al distinctiei “Motorul Anului” in lume. Motorul BMW cu doublu Vanos si Valvetronic dezvolta o putere maxima de 195 kW (265 CP) la 6600 rpm cu un cuplu maxim de 315 Nm. Cantarind doar 161 kg, acest motor este cel mai usor in clasa lui, datorita materialelor aluminiu si magneziu utilizate.

Motorul respecta standardele EURO 4 referitoare la emisia de noxe, in conditiile unui consum de combustibil optim: in testul EU a consumul mediu a fost calculat la 8.6 litri /100 km.

BMW Z4 Coupe atinge in 5,7 secunde viteza de lOOkm/h.
Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Echipat cu cele mai avansate si sofisticate sisteme de control a suspensiei ( ESP ) si a sistemului de franare(CBC), la care se adauga sistemul de control dinamic al stabilitatii (DSC) impreuna cu sistemul de control automat al stabilitatii (ASC), BMW Z4 Coupe este capabil sa utilizeze toata aceasta putere in perfecta siguranta. Caroseria rigida asigura o dinamica buna si un sistem de protectie avansat in caz de accident, deosebit pentru o masina sport.

Cockpitul noului BMW Z4 Coupe se adapteaza soferului. Toate instrumentele si dispozitivele de control ale masinii sunt pozitionate intr-un aranjament perfect ergonomic.

Exit mobile version