Noul Passat castiga „Volanul de aur“

Succes de traditie: Pana acum fiecare model Passat a castigat mult dorita distinctie.

Noul Passat se alatura istoriei de succes a predecesorilor sai: asemenea generatiilor de modele de dinaintea sa, si modelul de Passat cel mai recent castiga distinctia “Volanul de aur” decernata de cotidianul “Bild am Sonntag”.

In acest an distinctia recunoscuta pe plan mondial a fost decernata deja pentru a treizecea oara. Juriul format din 25 de persoane constand din specialisti, peroane publice si profesionisti din lumea sportului cu motor a evaluat un total de 25 de autovehicule din cele cinci categorii, clasa mica, compacta si mijlocie, superioara, autovehicule de teren respectiv autovehicule super-sport. Passat a fost atat de convingator la clasa sa incat a depasit si competitori renumiti.

Dr. Wolfgang Bernhard, presedintele consiliului de administratie al marcii Volkswagen, a declarat la festivitatea de decernare a premiului de miercuri seara din Berlin: „Noul Passat dovedeste ca are stofa de invingator. Ma bucura extraordinar de mult faptul ca a sasea generatie de Passat a castigat Volanul de Aur, asemenea predecesorilor sai.

Acesta reprezinta si succesul strategiei noastre: Noul Passat este echipat standard cu dotari de confort si de siguranta care sunt in mod normal rezervate clasei superioare.”

Decernarea „Volanului de Aur 2005“ modelului Passat confirma si aprecierea de care se bucura modelul la momentul actual pe piata germana – cele mai recente cifre comunicate de oficiul federal pentru trafic rutier (KBA) pentru luna septembrie 2005 confirma pozitia de lider a modelului Passat in segmentul clasei mijlocii cu 7.903 omologari noi si o cota de piata de 16,6 procente.

Modelele Volkswagen sunt traditional modele de succes castigatoare ale premiului „Volanul de Aur“. Pe langa Passat, printre castigatorii ravnitului trofeu s-au numarat in trecut si modelele Polo, Golf, Touran si Touareg. Passat a castigat „Volanul de Aur“ pentru prima data in 1977.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.