Site icon Turatii

Divizia Sexy SEAT

SEAT este o marca emotionala, care plaseaza in fruntea prioritatilor caracterul sportiv si designul neconventional. Pentru o mai buna recunoastere pe piata romaneasca, importatorul SEAT autohton, Porsche Romania, a decis sa inceapa o colaborare cu ziarul de sport numarul 1 din tara noastra, Gazeta Sporturilor.

Aceasta consta intr-un concurs intins pe parcursul a sase saptamani, in care cate un model al marcii SEAT va fi prezentat, saptamanal, in zilele de marti si joi, in Gazeta Sporturilor. Si nu oricum, ci insotit de sase modele superbe, printre care pot fi enumerate vedetele revistei Playboy si ale Diviziei A Sexy, cum ar fi Alina Gheorghe, Miss Bikini 2005, Andreea Spataru, Miss Playboy Romania 2005 sau Cristina Dochian, vedeta unuia dintre ultimele pictoriale Playboy.

Astfel, concursul intitulat „Divizia Sexy SEAT” se va desfasura in perioada 13 iunie – 20 iulie, timp in care cititorii Gazetei Sporturilor vor putea decide, prin vot, care dintre fotomodelele prezentate alaturi de masini se potriveste fiecareia in parte. Pentru a-si exprima parerea, participantii la concurs vor putea vota cuplul model/masina preferat prin intermediul SMS-urilor sau direct pe site-ul Gazetei Sporturilor, www.gsp.ro/seat.

Vizitatorii au sansa de a castiga saptamanal un drive-test de week-end cu masina prezentata in perioada respectiva, daca voteaza „cuplul” model/masina cu cel mai mare procentaj. Astfel, la sfarsitul fiecarei saptamani – dintre cei care au votat cuplul “majoritar” (de exemplu, in prima saptamana Ibiza + Alina Gheorghe) – se extrage un castigator care va primi cadou un drive-test de week-end cu Ibiza. In celelalte cinci saptamani vor fi prezentate, pe rand, celelalte modele SEAT din gama, Cordoba, Leon, Toledo, Altea si Alhambra, urmand ca persoanele castigatoare sa fie desemnate prin aceeasi metoda.

„Divizia Sexy SEAT” ofera si un mare premiu, care va consta in 6 excursii la Barcelona, la SEAT Sport Driving Academy, unde fericitii castigatori vor avea sansa de a invata sa conduca sportiv alaturi de pilotul de WTCC al lui SEAT, Peter Tertig. Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul celor sase saptamani de concurs, cand va fi extrasa, in urma unei trageri la sorti, cate o persoana dintre cele care au votat cuplul castigator model/masina.

Program aparitie modele si masini in Gazeta Sporturilor
– Ibiza – date aparitie: 13 si 15 iunie
– Cordoba – date aparitie: 20 si 22 iunie
– Leon – date aparitie: 27 si 29 iunie
– Toledo – date aparitie: 4 si 6 iulie
– Altea – date aparitie: 11 si 13 iulie
– Alhambra – date aparitie: 18 si 20 iulie

Detalii importante referitoare la concurs

Nominalizarea se face in fiecare zi de luni din perioada concursului, ora 00:00 pana vineri, ora 12:00 pe site-ul www.gsp.ro/SEAT sau prin SMS la numarul 1228. In functie de numarul nominalizarior, se va desemna un cuplu castigator model/masina.

Extragerea pentru premiul saptamanal se va face in fiecare vineri la ora 16:00, numai dintre castigatorii care au ales cuplul model/masina cu cel mai mare numar de voturi. Sarcina extragerii castigatorilor cade egal in sarcina SEAT (Porsche Romania) si a Gazetei Sporturilor.

Castigatorul va fi contactat prin telefon, cu doua apeluri. Daca nu raspunde celor doua apeluri telefonice consecutive, la interval de 10 minute unul de altul, atunci se va extrage un alt castigator.

Procesul se va repeta pana cand cititorul selectat raspunde apelului telefonic. Castigatorul drive-testului din fiecare weekend trebuie sa fie disponibil exact in perioada mentionata (weekendul imediat urmator zilei de vineri in care s-a facut extragerea). Nu se fac reprogramari.

Exit mobile version