Site icon Turatii

Dacia Logan de 12000 de euro!

Ce masina mi-as lua daca as avea 12000 de euro? Cred ca un Opel Astra Clasic CDTI, de 82 CP, cu clima, ABS si dotari cat de cat decente.

Andrei ma contrazice cu Loganul sau albastru… Face furori prin oras cu prima Dacie Logan modificata mai serios in Romania. Cel putin deocamdata…

Postat pe jante Rial Germania, de 17″, cu pneuri Goodyear Kelly Charger 2, 215/45ZR17, cu portbagajul “blindat” de amplificatoare si subwoofere, Loganul albastru nu mai e necunoscut pentru bucuresteni.

Initial, Loganul albastru era un frumos Ambition de 8260 Euro. Dupa ce si-a bagat “coada” proprietarul, valoarea masinii a crescut simtitor, atat in termeni de estetica, dar si in termeni de piata.

Jantele si pneurile Goodyear l-au “usurat” de 1000 de euro, sculele audio cam de tot atata… Folia 3M de pe geamuri si esapamentul au sarit usor de 500 de euro. Cu maruntisurile, ca vopsitul etrierelor si tamburilor, presuri etc, s-au mai dus 200 euro.

O alarma tare, Black Widow, cu deschidere a portbagajului din telecomanda, senzori diversi, inchidere automata a geamurilor, pager, menita sa protejeze bine masina si dotarile sale, costa destul de mult si ea…

Atat alarma, cat si instalatia audio, extrem de performanta, au fost furnizate si montate de firma Maris, pe bd. Timisoara; amplificatoarele si subwooferul sunt marca Magnat, difuzoarele JBL, iar sursa, un Kenwood de ultima generatie…

Modificarile aduse motorului, printre care si un filtru de aer sport (de altfel, singura modificare vizibila…), au facut ca valoarea totala sa sara bine de 12000 de euro!

Multumiri, Andrei!

Exit mobile version