Turatii

MOL vinde doar carburanti EURO 4 si EURO 5

Incepand cu luna iunie 2006, MOL Romania comercializeaza numai carburanti in conformitate cu standardele EURO 4 si EURO 5, produsele marca inregistrata MOL venind astfel din nou in intampinarea nevoilor clientilor sai. Carburantii din gama EVO si benzina Tempo Plus 98, ce respecta standardele Euro 5, provin in totalitate din import si beneficiaza de aditivi de ultima generatie, respectand cerintele de calitate ale producatorilor de automobile – World Wide Fuel Charter.

La acestia se adauga carburantii din gama Tempo Plus (Tempo Plus 95 si Tempo Plus Euro Diesel), care respecta standardele EURO 4 si pot fi utilizati atat pentru motoarele de ultima generatie, cat si pentru automobile de fabricatie mai veche.

“Comercializam produse de cea mai inalta calitate, si acest lucru are o rezonanta puternica in randul consumatorilor, MOL situandu-se pe locul doi in Romania in ceea ce priveste vanzarile retail de carburanti.Totodata, incurajam protectia mediului, deoarece carburantii EVO si Tempo Plus au un continut redus de sulf”, a declarat directorul executiv si CEO MOL Romania, Zsolt Szalay.

Gama EVO include benzina EURO 5 si motorina EVO Diesel EURO 5. Benzina EVO are o cifra octanica minima de 99, asigura o combustie superioara, mareste puterea motorului si reduce consumul de carburant. In plus, pachetul complex de aditivi sintetici asigura protectia anticoroziva a motorului, prelungind astfel viata acestuia. Avand toate aceste caracteristici, benzina EVO EURO 5 se comporta excelent in cele mai moderne motoare cu injectie.

La randul ei, motorina EVO Diesel EURO 5 are un continut redus de sulf, sub 10 ppm, care determina reducerea emisiilor poluante. De asemenea, aditivii sai sintetici asigura protectia anticoroziva a sistemului de alimentare a motorului, iar acceleratia si dinamica rulajului determina reducerea zgomotului motorului si a consumului de carburant.

Benzina Tempo Plus 98 (EURO 5) este un carburant ecologic, ce raspunde cerintelor motoarelor moderne, si poate fi folosita pentru orice tip de automobil care accepta benzina cu cifra octanica 98.

Benzina Tempo Plus 95 (EURO 4) contine un pachet performant de aditivi sintetici, care poate fi folosit pentru cele mai noi automobile, dar si pentru cele de fabricatie mai veche.

Si motorina Tempo Plus Euro Diesel (EURO 4) aduce avantaje noi utilizatorilor sai, fiind produsul de top al companiei. Performantele motorului cresc, in timp ce consumul de carburant este redus semnificativ.

Exit mobile version