Site icon Turatii

BMW Seria 7, masina ideala pentru amor

In urma concursului „Spune-mi ce masina ai ca sa-ti spun cat de potent esti”, desfasurat pe o perioada de doua luni, cititorii fideli ai revistelor AUTOSHOW si FHM au decis ca BMW Seria 7 este cea mai potrivita masina pentru a face sex. Se pare ca gusturile cititorilor s-au schimbat in ultimul an, ramanand insa in zona masinilor nemtesti.

Sondajul de opinie desfasurat de Autoshow si FHM in urma cu un an a aratat ca cea mai dorita masina in care participantii ar face sex este Mercedes.

Din totalul repondentilor, 97% viseaza sa faca sex in automobil, 90% dintre acestia preferand ca experienta sa se desfasoare cu masina oprita discret, undeva la marginea unei paduri sau a unui drum. Intrebarea „In ce masina visati sa faceti sex?” a dat si automobilul castigator, respectiv BMW seria 7.

Ferrari 360 Spider a fost desemnata „cea mai sexy masina”, rezultat care nu poate surprinde pe nimeni. Surpinzator, locul II in clasament l-a ocupat o limuzina, Peugeot 407, devansand alte modele mai sportive. Pe locul trei s-a clasat Mercedes CLS. In cadrul sondajului realizat acum un an, cele mai sexy masini au fost declarate Ferrari, Alfa Romeo si BMW.

La polul opus, Daewoo Matiz a castigat titlul de „cea mai putin sexy masina”. Foarte aproape de acest titlu s-au aflat si costisitoarea limuzina Maybach si micutul Smart Roadster. De data aceasta, au lipsit din partea codasa a clasamentului masinile romanesti, Dacia, Trabant si Oltcit, care anul trecut au fost desemnate cele mai putin sexy.

96,5% dintre cititorii care au participat la concurs considera ca atributul principal al unei masini sexy este designul. Celelalte elemente care definesc o masina ce atrage sunt culoarea, puterea motorului, tapiteria din piele, schimbatorul de viteze, teava de esapament, geamurile fumurii, jantele si spatiul interior.

65% din cei care au participat la concurs fac sex protejat, iar 80% fac sex de 2-3 ori pe saptamana. Celor care inca mai cred ca femeile si masinile nu reprezinta subiectele preferate ale barbatilor, le spunem ca 75% dintre repondenti se gandesc la sex de cel putin 3 ori pe zi in timp ce conduc.

Raspunsurile au reliefat si un aspect imbucurator, si anume ca 63% din participanti nu au fost infideli partenerului, fata de 57% cat s-au declarat fideli in cadrul sondajului de anul trecut.

In concluzie, acest sondaj ofera un pont bun tuturor barbatilor: cadoul perfect de Iepuras este un BMW Seria 7. Daca nu, macar un Ferrari!

Castigatori:

Cate un set Body Shop si un tricou FHM:
Ionut Antofi, Bucuresti
Cristian Popescu, Bucuresti
Cristian Manea, Bucuresti
Radu Brita, Bucuresti
Robert Rizea, Bucuresti

Cate un premiu Adidas (after shave, deodorant body spray si shower gel Blue Challenge) si un tricou FHM:
Petre Vidu, Rm. Valcea
Marian Maria, Bucuresti
Antoaneta Ionita, Bucuresti
Mircea Sutu, Bucuresti
Liviu Mocanescu, Ploiesti

Cate un tricou West Coast Customs oferit de Falcon Electronics si o sticla de Jim Beam:
Vasile Ciofu, Bucuresti
Tudor Iliescu, Bucuresti
Catalin Istrate, Bucuresti
Victor Petre, Ploiesti
Alexandru Pedra, Bucuresti

Cate un tricou West Coast Customs oferit de Falcon Electronics si un abonament pe un an la revista AUTOSHOW:
Daniel Dolis, Bucuresti
Gabriel Popa, Bucuresti
Cristi Marghidan, Slatina
Adrian Munteanu, Bucuresti
Razvan Antonescu, Bucuresti

Exit mobile version