Site icon Turatii

Ziua a II-a: “romani periculosi” pe circuit!

Pe o vreme schimbatoare, rece si cu perioade de ploaie rapida si scurta, spectacolul nu a fost umbrit, dimpotriva… Accidente nenumarate, depasiri “la mustata” si mai ales fair-play, acestea au fost doar cateva din ingredientele pregatite pentru spectatorii sositi in numar mare pe circuitul Vodafone Bucharest Ring.

In ziua a II-a, din suita de accidente spectaculoase, soldata de fiecare data cu “doze” de adrenalina atat pentru piloti cat si pentru cei din tribune, romanii prezenti au observat, probabil cu surprindere, si ceva neasteptat! In “sambata romanilor” cum s-ar putea numi aceasta zi a circuitului, pilotii romani au scos tara din anonimat…

Invitati initial ca participanti VIP, dupa antrenamente sumare de doar 2 zile pe masinile de concurs, romanii au tupeu. Indraznesc, se adapteaza rapid dupa prima zi de antrenamente, si, mai mult decat atat, uimesc asistenta prin prestatiile lor. Absolut remarcabile!

Claudiu David parcurge 5 tururi foarte rapide, pe pozitia a 3-a, cu timpi ce exaspereaza o gramada de piloti mult mai experimentati decat el, Raileanu ia podiumul in brate, cu un loc 2 binemeritat, in Cupa Logan, iar precizia de ceas elvetian a lui Marinescu ii va asigura acestuia sanse reale in cursa de maine.

Asadar, absolut remarcabil pentru piloti invitati cu statut de VIP si fara experienta pe masinile lor. Mai mult, in cupa Logan romanii s-au simtit excelent, dovada si rezultatele, nu doar Raileanu “alergandu-i” pe ceilalti piloti ci si Tiura.

Spectacolul mai are o zi. Duminica, 21 mai 2007, RACE DAY, unde vom vedea cu adevarat ce inseamna FIA GT, adica sute de cai putere, piloti profesionisti de top, batalie pentru primele locuri, fete frumoase, vedete si o capitala romaneasca intrata in circuitul mondial al automobilismului.

Exit mobile version