Site icon Turatii

Dacia da startul Turului Ciclist al Romaniei la Mioveni

Duminica, 24 iunie 2007, caravana celei de-a 44-a editii a Turului Ciclist al Romaniei va lua startul din fata uzinei Dacia din Mioveni. In calitate de sponsor al Caravanei Turului Ciclist, Dacia pune la dispozitia organizatorilor competitiei o flota de 30 de autovehicule Dacia Logan berlina si VAN. Acestea vor fi utilizate de catre cele 15 echipe participante si vor asigura, totodata, transportul oficialilor, al membrilor juriului si al reprezentantilor media.

Caravana oficiala va parcurge un traseu de peste 1.100 de kilometri, impartit in opt etape. Combustibilul necesar pentru intreaga flota de vehicule pe acest parcurs este asigurat de catre MOL Romania, sponsor al Caravanei.

In prima zi a Turului Ciclist, concurentii vor parcurge un traseu de 174 de kilometri, pana la Targu Jiu. De-a lungul celor opt etape, participantii vor avea de sustinut 21 de sprinturi si nu mai putin de 24 de catarari. Ultima linie de sosire va fi trecuta in data de 1 iulie 2007, la Botosani.

Printre cei aproape 100 de participanti la competitie se numara, alaturi de ciclisti din Romania, si reprezentanti ai altor noua tari: Grecia, Germania, Moldova, Albania, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Serbia si Turcia.

Atasata fata de sportul de performanta, Dacia ureaza mult succes concurentilor care isi vor exersa indemanarea, rezistenta, talentul si ambitia de a reusi in cea de-a 44-a editie a Turului Ciclist al Romaniei.

Exit mobile version