„TRANSFORMERS” si GM formeaza un parteneriat puternic

Patru noi stele de cinema: „BUMBLEBEE”, „AUTOBOT JAZZ”, „AUTOBOT RATCHET” si „IRONHIDE” debuteaza astazi in cinematografele din Romania, in filmul de actiune „TRANSFORMERS”, produs de Paramount Pictures si DreamWorks Pictures, in colaborare cu Hasbro.

„BUMBLEBEE”, unul dintre personajele principale ale povestii cu extraterestri care imbraca forme mecanice pe Terra, se transforma din clasicul Chevrolet Camaro model 1977. „AUTOBOT JAZZ” se transforma dintr-un Pontiac Solstice intr-un model hardtop. Un Hummer H2, modificat ca autovehicul de interventii devine „AUTOBOT RATCHET” iar „IRONHIDE” isi trage forma dintr-o camioneta GMC.

„Avand ca platforma de comunicare campania Transformers, General Motors Romania se bucura ca se poate adresa clientilor sai intr-un mod aparte, prezentandu-si gama de produse prin intermediul unor personaje speciale. Actiunea filmului pune in evidenta calitatile tehnice ale masinilor GM si sentimentul pe care posesorii lor il pot trai conducandu-le. Chevrolet Camaro este masina ideala pentru personajul BUMBLEBEE,” a declarat Cristian Oltean, Marketing & PR Manager General Motors Romania.

Chevrolet Europa va desfasura o campanie de marketing si promovare integrata vizand premiera filmului. La actiunile din Europa vor lua parte sapte modele Chevrolet Camaro, copii ale personajului „BUMBLEBEE”, care vor fi expuse in saloane auto si reprezentante, luand parte la numeroase activitati promotionale pe tot parcursul anului.

„„TRANSFORMERS” este un proiect captivant si ne ofera o platforma pentru promovarea produselor GM, precum si pentru informarea publicului in legatura cu acestea, in special pentru marca Chevrolet in Europa,” a declarat Wayne Brannon, Director Executiv Chevrolet Europa. „Vom prezenta noul Chevrolet Camaro imediat dupa lansarea din America de Nord, care este programata pentru 2009”, a adaugat Brannon.

Chevrolet Romania va pune la dispozitia fanilor TRANSFORMERS si un joc in care ei sa poata continua on-line aventurile eroilor filmului. Acesta va constitui o sectiune separata a site-ului www.chevrolet.ro .

Despre „TRANSFORMERS™”
Lumea noastra se va schimba in data de 28 iunie, cand extraterestrii transforma Terra intr-un ultim camp de lupta. In timp ce fortele raului cauta cheia catre puterea suprema, ultima noastra sansa se afla in mainile tanarului Sam Witwicky (Shia LaBeouf). Paramount Pictures si DreamWorks Pictures prezinta „TRANSFORMERS”, un film realizat in colaborare cu Hasbro, o productie di Bonaventura Pictures, o productie Tom DeSanto si Don Murphy a Michael Bay Film. In distributie: Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Anthony Anderson, Rachael Taylor, Megan Fox, cu John Turturro si Jon Voight. Regia Michael Bay, dupa o poveste de Roberto Orci, Alex Kurtzman si John Rogers si dupa un scenariu semnat de Roberto Orci si Alex Kurtzman. Filmul este inspirat de jucariile TRANSFORMERS™ de la Hasbro. Filmul are ca producatori pe: Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura si Ian Bryce si ca producatori executivi: Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner si Mark Vahradian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.