Site icon Turatii

Dacia Logan Kiss FM

Dacia si reteaua de radio numarul 1 din Romania, Kiss FM, propun tinerilor soferi seria limitata Dacia Logan Kiss FM. Gamei Logan berlina actuala i se adauga o serie limitata, Kiss FM, care beneficiaza de un design elegant si sportiv. Cinci vedete ale muzicii autohtone, Andreea Balan, Andreea Banica, Anka Badiu, Miki si Delia se vor bate pe voturile tinerilor pentru a fi alese „ambasadoare” ale seriei limitate Logan Kiss FM.

Seria limitata Dacia Logan Kiss FM este dezvoltata pe baza versiunii Laureate si preia elemente de design de la versiunea de top, Logan Prestige: volan si maneta schimbator de viteze imbracate in piele, ornament cromat pe schimbatorul de viteze, contur aeratoare cu aspect aluminiu, indicatoare de bord cu fond argintiu si zona rosie.

La toate acestea se adauga o tapiterie special creata pentru aceasta serie limitata, ABS si un radio CD cu MP3. Noua serie limitata dispune de toate atu-urile pentru a seduce clientul tanar, care se afla in cautarea unor elemente de siguranta, design si confort la cel mai bun pret.

Lansarea seriei limitate Dacia Logan Kiss FM propune un concurs care se va desfasura in perioada 25 august -16 septembrie, la nivel national. Romania va fi impartita in 5 regiuni, Sud, Nord, Est, Vest si Centru, in care cinci vedete ale muzicii romanesti isi vor disputa suprematia: Andreea Balan, Andreea Banica, Anka Badiu, Miki si Delia.

Special pentru acest concurs a fost creat site-ul www.logankissfm.ro, unde tinerii vor fi invitati sa voteze vedeta preferata. Vedeta care a inregistrat cele mai multe voturi intr-o regiune va participa la evenimentul de lansare din zona respectiva.

Regulamentul de vot presupune inscrierea pe site-ul www.logankissfm.ro in urma careia, fiecare votant va primi un cod personal cu care va participa automat la tombola campaniei. Premiile constau in cinci vehicule Dacia Logan Kiss FM. Cheia marelui premiu va fi inmanata castigatorului de catre vedeta favorita.

Site-ul www.logankissfm.ro poate fi accesat incepand din data de 25 august si va gazdui, in afara de optiunea de vot a artistei preferate, si blogurile vedetelor implicate in campanie.

Lansarea seriei limitate Dacia Logan Kiss FM contribuie la diversificarea ofertei comerciale Dacia, propunand clientului tanar un vehicul echipat elegant, care beneficiaza de siguranta si confort la cel mai bun pret.

Mai multe detalii despre aceasta oferta pot fi obtinute pe site-urile www.logankissfm.ro, www.dacia.ro si www.daciagroup.com.

Andreea Balan a devenit cunoscuta ca membra a trupei André ale carei hit-uri au cucerit inimile adolescentilor din anii ’90. Din 2003 incepe o cariera solo de succes, pe parcusul careia a lansat albume cu mare priza la public si a avut colaborari cu artisti consacrati.

Andreea Banica s-a lansat in muzica in 1998 si a facut parte din formatiile Sexy si Blondy. Din 2004 a urmat o cariera muzicala solo, pe parcursul careia s-a bucurat de nenumarate succese.

Anka Badiu s-a alaturat formatiei Class in 2002 unde s-a bucurat de un succes remarcabil. Din 2006 a inceput o cariera solo concretizata cu lansarea albumului de debut “Anka”. Anka are permis de conducere de la 18 ani si nu ii este frica sa il foloseasca.

Miki a cunoscut succesul in muzica odata cu cooptarea ei in proiectul house K-pital in 1999. Din 2002, increderea in fortele proprii a determinat-o pe Miki sa inceapa o cariera solo, iar albumul de debut a inclus hituri cu mare succes la public. Miki are permis de conducere de aproape 3 ani si este o soferita atenta si responsabila.

Delia, fosta componenta a trupei N&D, este o prezenta constanta pe scena dance a muzicii romanesti. Dupa despartirea de N&D, in 2003, cariera solo a artistei a cunoscut o crestere continua, culminand cu lansarea in 2007 a ultimului album, „Listen –up!”.

Exit mobile version