Site icon Turatii

Toyota a inaugurat la Brasov un nou complex multifunctional de retail

Primul centru multifunctional Toyota din Brasov a fost inaugurat saptamana trecuta, in prezenta oficialilor Toyota Motor Europe, Toyota Romania si reprezentantilor partenerului Genius Motors. Situat pe DN1 la km 60, in zona Darste, noul centru de retail modern si performant ofera clientilor Toyota servicii integrate: showroom, service si piese de schimb.

“Toyota Brasov a vandut anul acesta pana in luna octombrie 499 automobile, fapt care ne plaseaza pe locul 2 in reteaua de parteneri Toyota din Romania, in afara Bucurestiului. Sustinut de aceste rezultate, Brasovul este printre primele orase din Ardeal care deschide un astfel de centru multifunctional.

Realizat dupa cele mai inalte standarde internationale, acesta vine in intampinarea exigentelor in crestere ale clientilor nostri. Investitia facuta aici este dovada angajamentului companiei de a oferi servicii complete la standardele Toyota”, a declarat Dragos Hansa, director general Genius Motors.

Noul centru 3S, situat pe pe DN1 la km 60, in zona Darste, are o suprafata de aproape 2000 mp, cu un showroom de 691 mp, unde actualii si potentialii clienti, indrumati de consultantii de vanzari, pot descoperi toate avantajele autoturismelor Toyota. Investitia totala in acest complex este de peste 2 milioane de euro.

Service-ul dispune de lifturi, motoare de proba, tester pentru sistemul de franare, pentru directie si pentru suspensii, toate din cea mai noua tehnologie si la cele mai inalte standarde.

“Desi este o companie tanara pe piata auto romaneasca, Toyota Romania s-a dezvoltat an de an, ajungand astazi la o cota de piata de 3%, aflata in continua crestere. Nu ne dorim insa doar sa vindem masini ci si sa convingem potentialii nostri clienti ca milioanele de cumparatori din toata lumea care au achizitionat pana acum o Toyota beneficiaza de o experienta unica la volanul masinilor fabricate de noi”, a declarat dl George Kyriazis, Director General Toyota Romania, prezent la evenimentul de inaugurare a centrului.

Genius Motors este partener Toyota in Romania inca din anul 2002. Noul centru 3S comercializeaza gama integrala de autoturisme Toyota, autoturisme care imbina in mod armonios calitatea superioara, inovatia, fiabilitatea si confortul cu siguranta pasagerilor si protectia mediului.

Centrul multifunctional Toyota Brasov se alatura celorlalte complexe Toyota inaugurate in acest an la Timisoara si Cluj si va fi urmat, tot anul acesta, de deschiderea Toyota Bacau.

Exit mobile version