Site icon Turatii

O masina, un copac, in Valcea

Nurvil, distribuitorul Volkswagen in judetele Valcea si Gorj, anunta demararea programului „O masina, un copac”, in cadrul caruia se planteaza, impreuna cu Primaria Ramnicu Valcea, cate un copac pentru fiecare masina vanduta in acest an.

Programul initiat de importatorul de automobile Porsche Romania, promotor in domeniul protectiei mediului inconjurator, a fost preluat de Nurvil la nivel local, care deja a plantat pe strazile municipiului Ramnicu-Valcea puieti de tei, frasin, ulm si paltin.

Directorul Nurvil Paul Talmaciu si directorul de vanzari Volkswagen Mirel Asprita au plantat, simbolic, cate un copac pe strada Constantin Brancoveanu, acesta fiind doar inceputul actiunii. In aceasta perioada, arbustii cumparati de Nurvil sunt plantati de catre echipele D.A.D.P. pe toata raza municipiului Ramnicu-Valcea.

In drumul spre o lume mai curata, in portofoliul Volkswagen se afla multe modele economice si ecologice- modelele din gama BlueMotion! Automobilele BlueMotion sunt cu cel putin o jumatate de litru mai economice decat modelele standard din clasele respective. Astfel, succesul angajamentului ecologic poate fi recunoscut cu usurinta!

Exit mobile version