Site icon Turatii

VIVA: sandvisul Eurofan

OMV, grupul lider in industria de petrol si gaze din Europa Centrala, vine in intampinarea adevaratilor Eurofani prin lansarea unui produs de gastronomie special creat pentru acestia, sandvisul Eurofan. Pana in luna iunie, sandvisul Eurofan este disponibil in resturantele VIVA din toate statiile OMV si PETROMV din Romania.

Echipa de specialisti in gastronomie de la VIVA au creat pentru adevaratii Eurofani o gustare deliciosa: 2 felii de bagheta crocanta cu masline, acoperite cu cea mai fina crema de branza, invelesc o felie de prosciutto peste care se aseaza, in straturi alternative, rosii proaspete si mozzarela delicioasa. Sandvisul Eurofan este disponibil in restaurantele VIVA din statiile OMV si PETROMV si in varianta „to go” (la pachet).

Sandvisul Eurofan este disponibil si in statiile OMV din alte sapte tari europene (Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria).

Fotbalul este in centrul atentiei in statiile OMV si PETROMV. Sandvisul Eurofan este parte a campaniei Eurofan ce se deruleaza in statiile OMV din 8 tari europene, inclusiv Romania. Prin campania Eurofan, OMV ofera o gama variata de servicii si produse cu ocazia campionatului de fotbal Euro 2008.

Exit mobile version