Site icon Turatii

Alexandros Motors: showroom in Chisinau

Cu ocazia targului MoldExpo, Alexandros Motors, membru Alexandrion Group Romania a deschis pe 2 octombrie 2008 primul showroom in Chisinau, Moldova, dupa o investitie de peste 100.000 EUR. Showroom-ul are o suprafata de 250 metri patrati si va prezenta pentru inceput sase modele de masini: 2 SUV-uri (Hover cu motor pe benzina si motorina, si Safe), 2 modele de pick-up: Steed si Deer; o clasa compacta pentru pasageri: CW Peri si Cowry (7+1 locuri).

Toate masinile beneficiaza de service pentru reparatii si intretinere oferit de partenerii locali ai Alexandros Motors.

Compania a lansat, de asemenea, o noua divizie care va dezvolta o retea de distributie pentru echipamente de ridicat si moto stivuitoare destinata clientilor din industrie. Aceste echipamente vor beneficia de service direct Alexandros Motors.

“Suntem increzatori in succesul nostru pe piata moldoveneasca si suntem siguri ca masinile noastre vor fi bine primite de clientii de aici. Pentru primul an, asteptarile noastre sunt de 5.000.000 EUR cifra de afacere.

Modelele pe care le importam in Chisinau sunt noi pe piata moldoveneasca si suntem siguri ca vor fi apreciate de catre cumparatori asa cum deja au satisfacut aproape un milion de soferi din toata lumea”, a declarat Domnul Paul Tiron, Director de Comunicare si Marketing al Alexandros Motors Moldova.

Exit mobile version