Site icon Turatii

Experimenteaza Formula 1

Zeci de mii de bucuresteni au fost prezenti in acest weekend in centrul comercial Baneasa Shopping City sa se distreze si sa se pozeze cu masina de Formula 1 cu care Fernando Alonso a facut istorie la Monza si la Monte Carlo. ING Road Show ofera participantilor sansa de a se fotografia alaturi de bolidul de Formula 1, de a se se distra si de a castiga sute de premii.

Marele premiu al tombolei organizate este un week-end petrecut in doi la Silverstone, in Marea Britanie, unde castigatorul va avea parte de o experienta unica: testarea pe celebrul circuit a sase masini de curse diferite.

Pana pe 7 septembrie, vizitatorii centrului comercial vor putea admira Monopostul F1 si isi vor putea testa limitele cu simulatoare de Formula1 in marime naturala, Slot Car-ul – un circuit cu masini teleghidate – sau la Pit Stop unde isi pot arata indemanarea la schimbarea cauciucurilor.

Campania „EXPERIMENTEAZA SENZATIA FORMULA 1” demarata in Baneasa Shopping City in perioada 29 august – 7 septembrie aduce noi surprize: concerte in camionul vitezei, invitate speciale in cadrul Cupei Presei la Formula 1 si o multime de demonstratii pentru a fi cel mai rapid la schimbarea cauciucurilor si la alimentarea monopostului.

Camionul concertelor – amplasat in parcarea Baneasa Shopping City a gazduit in seara de sambata, 30 august, primul concert din seria celor trei organizate in aceasta perioada. Baietii din trupa Alb Negru sunt cei care au incalzit atmosfera pentru vizitatorii centrului comercial. Trupa Fly Project va pasi in Truck Show vineri, 5 august, de la ora 19.00, iar in ziua urmatoare va concerta pentru cei prezenti solistul Alex, cu incepere de la aceeasi ora.

Cupa Presei la Formula 1 va aduce fata in fata membri ai redactiilor bucurestene in cadrul unei competiţii inedite. Invitatele speciale ale competitiei sunt fetele din echipa de canotaj a Romaniei, proaspat medaliate la Beijing. Jurnalistii se vor intrece in cursele de Formula 1, la doua tipuri de simulatoare, in cursele cu masini teleghidate si la Pit Stop-uri.

Olimpicele vor incerca, la randul lor, sa scoata un timp cat mai bun la alimentarea monopostului, isi vor demonstra indemanarea la Pit Stop in schimbarea cauciucurilor si vor arata ca stiu sa conduca chiar mai bine ca Fernando Alonso.

Exit mobile version