Turatii

George Vintila castiga Prista Oil Rally Contest

Marti, 7 septembrie 2008, in parcarea Baneasa Shopping City a avut loc marea confruntare intre absolventii scolii de pilotaj Giri Rally School, oferita de Prista Oil cadou vedetelor si jurnalistilor cu care au colaborat pe parcursul acestui an competitional.

Spectacol, derapaje controlate si timpi record

Absolventii Giri Rally School s-au intrecut in cadrul Prista Oil Rally Contest pentru a demonstra abilitatile dobandite in timpul cursului de pilotaj. Desi Giri si Adi, echipajul Prista Oil Rally Team, au creat un traseu extrem de dificil pentru concurenti, au fost impresionati de modul in care acestia l-au parcurs si de timpii obtinuti: “Le-am creat un traseu complet nou si am tinut acest concurs pe o alta suprafata decat cea pe care s-au efectuat cursurile, pentru a verifica modul in care aplica cunostintele teoretice dobandite la curs. Am optat pentru aceste schimbari in ideea in care ei vor participa de acum inainte in conditii diferite si am vrut sa le verificam cu adevarat cunostintele.

Suntem foarte multumiti de evolutia lor, iar faptul ca primii doi clasati au avut un ecart de mai putin de o secunda demonstreaza clar faptul ca a fost o competitie acerba, in care participantii au luptat la zecime”- a declarat Dan Girtofan, Campionul National en-tire.

George Vintila, campion in cadrul Prista Oil Rally Contest

Dupa cele doua manse de concurs, George Vintila pare a fi castigatorul Prista Oil Rally Contest, insa ecartul de 0.3 zecimi intre el si urmatorul clasat, Ciobanu Constantin de la Promotor a generat o proba de departajare. Astfel, cei doi pretendenti la titlul de campion in concursul organizat de Prista Oil au avut de parcurs traseul in sens invers, dupa numai o trecere de recunoastere. Cum miza acestui concurs crestea exponential, cei doi participanti au dat tot ce au putut pentru a castiga locul I.

«O astfel de proba nu este una simpla. Trebuie sa improvizezi si sa actionezi extrem de repede. Nu ai timp de gandire, iar o iesire in decor sau o franare brusca iti poate lua mai mult de o secunda. In aceste conditii, cei doi s-au descurcat excelent reusind sa termine aceasta proba intr-un timp foarte bun”- a spus Dan Girtofan, la finalul probei.

Cum in orice competitie trebuie sa fie si invingatori si invinsi, George Vintila a fost declarat campionul Prista Oil Rally Contest, urmat de Constantin Ciobanu si DJ Ivan. Cei trei invingatori ai acestui concurs au primit drept cadou o trecere pe acelasi traseu in dreapta Campionului National en-titre, Dan Girtofan.

Spectacol de final, marca Dan Girtofan in parcarea Baneasa Shopping City

La finalul competitiei, Giri le-a aratat celor trei castigatori ce vor putea face cand vor trece de la debutanti pe masini integrale intr-o demonstratie de forta, precizie, profesionalism si viteza. Campionul National en–titre a parcurs traseul in ritm de raliu, terminand evenimentul cu un spectacol absolut.

“Fantastic! Extraordinar! Nemaiopomenit! Senzational! Cata adrenalina! Scuze ca am claxonat si ca am sters parbrizul din greseala, scuze ca l-am comparat pe campionul national en-titre cu un cowboy! Eu inca nu am reusit sa comit o supradoza de adrenalina, dar am fost foarte aproape.
Masina asta este o masina care emana 100 % forta daca este pe maini si, respectiv, picioare bune”- a declarat George Vintila la final.

Baneasa Shopping City continua astfel seria de evenimente dedicate fanilor vitezei si masinilor de curse, fiind in luna septembrie gazda „Cupei Presei la Formula 1”, in cadrul campaniei „Experimenteaza senzatia Formula 1”.

Vizitatorii centrului comercial au avut oportunitatea de a-si depasi limitele, fiindu-le puse la dispozitie mai multe tipuri de simulatoare de Formula 1.

Exit mobile version