Site icon Turatii

La record, inainte!

In 2009, an de criza, an in care se uita realizari si se spulbera vise, mai gasesti inca oameni care pun pasiunea lor pentru masini deasupra dificultatilor de tot felul. La apelul organizatorului, forumul ClubKIA.ro, 124 de masini Kia asediaza Brasovul sambata 21 februarie 2009, chiar daca vremea le cam pune bete in roate.

124 de membri ClubKIA.ro din toata tara raspund „prezent” la chemare, uniti de masina care le-a umplut sufletele, care pentru multi este un membru al familiei, care… Iata povestea unui eveniment in premiera in Romania:

Totul are un inceput!

In iunie 2007, in jurul celui mai nou model al familiei KIA, cee’d, se formeaza in spatiul virtual, dar cat se poate de real, cea mai dinamica comunitate de posesori/iubitori de masini, clubul cu cea mai exploziva evolutie din Romania, care in nici doi ani a reusit sa adune peste 3.000 de membri: ClubKIA.ro

Sambata, 21 februarie 2009, in jurul orei 8.00, din Bucuresti pleaca spre Brasov o coloana de aproximativ 30 de masini din familia Kia. Aproximativ in acelasi timp, din toata tara se pun in miscare grupuri mai mari sau mai mici de masini, avand aceeasi destinatie, municipiul Brasov, sediul distribuitorului Kia Auto Brasov.

Scopul oficial, unul nobil: realizarea CELEI MAI MARI COLOANE DE MASINI KIA. (Eveniment supus procedurilor de omologare Guiness World Records TM)
Ora 11, pe DN73 isi fac aparitia alte aproximativ 30 de masini care pleaca din Bran, loc in care se desfasura a treia Intalnire Nationala Club KIA, cu aceiasi destinatie: parcarea distribuitorului Kia Auto Brasov.

Ora 13, vanzoleala de nedescris, regulamente de participare, stegulete, numere de ordine, ultimele reguli impuse de organizatori si politia rutiera, parcare Kia Auto Brasov plina deja, dar masini inca vin.

Atmosfera ia foc conform planului la ora 14, cand marea de masini Kia se pune in miscare, precedata de un echipaj a politiei rutiere. 124 de stegulete incep sa fluture prin Brasov, prinse in geamurile laterale ale unor masini care conduse de tot atatia membri insufletiti de dragosea pentru masina lor, oameni carora vremea, distanta sau cheltuielile nu le-au stat in cale.

In loc de epilog

Aceasta a fost PRIMA INTALNIRE CARE ADUCE IMPREUNA DEALERI SI MEMBRI AI UNUI CLUB AUTO! In seara de 21.02, a avut loc prima conferinta intre un dealer si membri de club si o cina festiva in aceeasi componenta.

Acesta a fost un nou inceput pentru ClubKIA.ro, pentru care acest eveniment de anvergura neasteptata a fost o provocare, o dovada clara ca SE POATE MAI MULT!

Exit mobile version