Site icon Turatii

Kia: partener FIFA pentru Cupele Mondiale din 2018 şi 2022

Cu mai puţin de o săptămână înaintea anunţării ţărilor-gazdă ale Cupelor Mondiale din 2018 şi 2022, Kia Motors Corporation, împreună cu Hyundai Motor Company, a prelungit înţelegerea cu organizaţia care conduce fotbalul mondial, FIFA, cu un interval neobişnuit de lung, asigurând sponsorizarea Cupelor Mondiale din 2018 şi 2022, la categoria Partener Oficial Auto.

După o serie de implicări de succes în sponsorizări sportive, Hyundai-Kia a decis să reînnoiască parteneriatul, cu patru ani înainte de expirarea acestuia. Prelungirea cu opt ani a inţelegerii cu FIFA oferă posibilitatea de a sponsoriza toate competiţiile FIFA şi participarea la orice eveniment sau iniţiativă a forului superior din fotbal.

“Suntem foarte fericiţi să extindem înţelegerea cu Hyundai-Kia, ca unul dintre partenerii FIFA de top, care va oferi un suport activ pentru încă două ediţii ale Cupei Mondiale, din 2018 şi 2022”, a declarat preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter. “Hyundai şi Kia sunt adevăraţi parteneri ai fotbalului, care înţeleg şi împărtăşesc filozofia şi pasiunea noastră pentru acest joc frumos. FIFA este sigură ca Hyundai şi Kia vor continua să ne susţină în a dezvolta acest sport şi a-l extinde pe glob, prin angajamentul lor dedicat pentru fotbal”, a adăugat Blatter.

Exit mobile version