Site icon Turatii

Kia Sportage: “International Truck of the Year” în SUA

Kia-Sportage-2011Prezentat în timpul NAIAS 2011 de la Detroit – SUA, în timpul unei sesiuni sponsorizate de producătorul de pneuri Bridgestone, CUV-ul compact Sportage a fost premiat cu titlul ‘International Truck of the Year’. Lansat internaţional în martie 2010 ca parte integrantă a noii transformări a designului Kia, Sportage a obţinut rapid calificativul de 5 stele de la EuroNCAP, iar acum a fost premiat de juriul ICOTY (premiul Road & Travel Magazine) pentru aspectul său deosebit şi performanţele remarcabile.

“Sportage 2011 este un CUV atragator care place unei categorii largi de public, prin combinaţia unică de design, valoare, calitate, tehnologie şi dotari de siguranţă”, a declarat Michael Sprague, vicepreşedinte de Marketing & Communications la Kia Motors America (KMA). “Încă de la debutul pe piaţa americană, vara trecută, popularitatea şi atractivitatea modelului Sportage au depăşit aprovizionarea showroomurilor noastre”.

Pentru a fi eligibil la premiile ICOTY, vehiculele trebuie să fie vândute în SUA şi să fie modele noi sau cu schimbări importante faţă de generaţia anterioară în design şi/sau tehnologie.

Juriul ICOTY este format din 12 ziarişti şi editori, care reprezintă publicaţii auto importante din SUA, inclusiv Kelley Blue Book, AutoWeek, Consumer Guide® Automotive, MSN Autos, Truck Trend, NewCarTestDrive.com şi Cars.com. Buletinele de vot completate sunt trimise către J.D. Power and Associates pentru numărătoarea finală a voturilor şi confirmarea rezultatelor.

Exit mobile version