Turatii

Lansare Ferrari 458 Challenge în România

Ferrari-458-ChallengeAm onorat cu plăcere invitaţia celor de la Forza Rossa, reprezentantul mărcii Ferrari în România, la lansarea noului model sportiv Ferrari 458 Challenge, un model prevăzut pentru folosirea exclusiv pe pistele de curse. Neavând omologare pentru circulaţia pe drumurile publice, este evident că destinaţia sa favorită rămâne pista de curse, din păcate inexistentă în România.

La eveniment am reîntâlnit cu plăcere un foarte simpatic pilot de curse român, despre care vom auzi multe de azi înainte, este vorba bineînţeles de Claudiu David, extrem de potrivit în preajma lui 458 Challenge, ştiut fiind că participă la renumita competiţie NASCAR din Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, trei români au comandat deja noul model Ferrari 458 Challenge. Conform reprezentanţilor Forza Rossa, maşina poate fi folosită foarte bine şi pe traseele de viteză în coastă din Campionatul Naţional, îndeplinind toate condiţiile pentru a putea participa fără pregătiri suplimentare. E suficientă o echipă de asistenţă şi, desigur, toată logistica necesară pentru participarea la o astfel de competiţie sportivă.

Exit mobile version