Nissan Pathfinder 2,5l dCi LE

Cât de interesant este să te trezeşti dimineaţa cu o cheie de Nissan Navara în buzunar?

Nu la fel de palpitant ca atunci când descoperi că la ora 11 se transformă într-una de Nissan Pathfinder.

Am avut această surpriză plăcută, primind o serie de autovehicule Nissan pe mână, pentru a vi le prezenta într-o frumoasă serie de filme HD.

Pathfinder LE s-a dovedit a fi o nucă tare chiar şi pentru mine, deşi am avut câteva chestii de comentat în mai multe privinţe.

Totuşi masivul model japonez s-a achitat atât de bine de sarcinile grele primite pe parcursul testului, încât n-am cum să nu-l consider un vehicul absolut remarcabil.

Cu un motor care oferă o putere record în clasă, la 2,5l cilindree, precum şi un cuplu demn de un tractor rutier, Pathfinder îşi merită pe deplin numele, permiţând accesul pe orice drum amenajat sau neamenajat şi, desigur, pe oriunde vrei să mergi, în locuri necălcate de alte vehicule.

Se pare că ne-am simţit atât de bine la bordul său, echipat complet cu dotări de înalt nivel, încât la sfârşitul filmărilor, când am tras linie, am descoperit că ne-au ieşit foarte multe filme.

Aşadar, luaţi loc şi alegeţi programul: fie “Pe aripile vântului”, fie Nissan Pathfinder, full HD…

10 thoughts on “Nissan Pathfinder 2,5l dCi LE

 1. […] doreşte să afle mai multe despre Pathfinder, o poate face urmărind filmele cu modelul 2,5l dCi. Acolo m-am străduit mai […]

 2. popa cristian

  Am un nissan pathfinder an 2007 ,am o problema cu 4wlo a ramas blocat si mai mult de 40 km/h nu mai merge am fost cu ea la o spalatorie inainte si s-a intamplat dupa asta .
  Ce ma sfatuiti?

  • turatiimaster

   Incearca sa comuti in celelalte moduri, miscand usor masina inainte si inapoi (pe loc), ar trebui sa revina la normal. Daca nu, service.

   • Alex

    Salut Robert,

    Ce ai alege din punctul de vedere al spaţiului interior (pasageri şi bagaje) – eu am 1.95 m: Nissan Pathfinder sau Toyota Land CRuiser 150?

    Mulţumesc,
    Alex

    • turatiimaster

     Eu as lua Land Cruiser.

 3. Gaby

  salut
  Serios nu am vorbit cu nimeni de chestia asta,dar daca totusi au mai fost si alti care s-au gandit la asta cred ca ie un lucru bun.
  Totusi daca ai timp si printre picaturi se poate face ceva cu chestia asta.Nimeni nu a facut asa ceva cu auto second din cate stiu eu.Mai sant cei cu forumul dar acolo sant decat discutii,una ie sa vezi cam ce plusuri si minusuri are o masina.

 4. Gaby

  Salut,
  Pana vin celelalte teste mai importante,iti pot face o propunere care daca o gasesti binevenita o poti intercala intre testele principale.
  Deoarece piata second hand s-a dezvoltat ai putea face cate un filmulet de 10-15 minute cu diferite modele de masini,cred ca ai face un serviciu bun celor care vor sa-si cumpere un secomd si sant un pic nehotarati.
  numai bine.

  • turatiimaster

   Eu cred ca v-ati vorbit. Am inca vreo 3 mailuri cu propunerea asta. As face, dar e greu si oricum deja sunt la limita cu suportabilitatea financiara a testelor…

 5. stefan

  ce s-a intamplat cu vw amarok? de ce nu il mai prezentati?

  • turatiimaster

   Eu sper sa il prezentam curand. Nu vreau sa ma pronunt inca, dar se pare ca avem o problema de comunicare cu grupul Porsche Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.