Site icon Turatii

Un nou tip de lux: ETHEREA

Infiniti-ETHEREA-lightsDezvăluirea conceptului ETHEREA, modelul de lux care este o imagine a versiunii de bază a viitorului model compact Infiniti, va fi transmisă în direct online de la ediţia cu numărul 81 a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Transmisiunea va avea loc marţi, 1 martie, cu începere de la ora 12:15, ora Europei Centrale.

Pe site-ul www.infiniti.eu, toţi cei interesaţi vor putea urmări întreaga conferinţă de presă de la standul Infiniti, sala 1, şi vor putea fi martorii dezvăluirii secretelor tehnologice de vârf şi a unui stil revoluţionar în segmentul său, care se află în spatele unui model cheie din istoria Infiniti.

Toru Saito, Corporate Vice President and Leader of the Global Infiniti Business Unit, a spus despre conceptul ETHEREA că este „un nou tip de lux pentru un nou tip de cumpărător.”

O secţiune specială a portalului Infiniti, dedicată ETHEREA, va fi disponibilă începând cu data de 28 februarie, înainte de prezentarea din 1 martie. Nu este necesară o parolă.

Exit mobile version