Site icon Turatii

60 de ani de Mercedes-Benz Unimog

Unimog-60-ani• În data de 4 iunie la uzina Mercedes-Benz din Wörth: cea mai mare reuniune de autovehicule Unimog istorice, dar şi actuale
• Cursă off-road, demonstraţii comparative „Vechi vs. Nou”, turul uzinei
• Sărbătorirea aniversării în Muzeul Unimog
• Înscrieri la adresa www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre

S-au împlinit 60 de ani de la ieşirea primului Unimog de pe linia de producţie a uzinei din Gaggenau. Mercedes-Benz organizează un eveniment aniversar pentru a marca ocazia. Fanii, membrii cluburilor, posesorii autovehiculelor clasice, şoferii şi proprietarii modelelor actuale se vor putea bucura de o zi de neuitat sâmbătă, 4 iunie.

Participanţii la eveniment vor putea experimenta toate elementele pe baza cărora s-a construit reputaţia legandară a Unimog: versatilitatea sa remarcabilă, conceptul unic de autovehicul şi durabilitatea sa. Entuziasmul pentru acest „Universal-Motor-Gerät” – sintagmă din care a rezultat în popularul său nume, „Unimog” – a fost prezent încă de la începuturi şi continuă să existe, atât în lumea de zi cu zi a posesorilor de autovehicule, dar şi printre miile de fani ce se mândresc cu hobby-ul lor de a avea un Unimog clasic propriu.

Exact 60 de asemenea vehicule vor lua parte în data de 4 iunie la raliul Unimog, care va porni de la locul fostei locaţii de producţie din Gaggenau către Muzeul Unimog şi apoi către uzina din Wörth, unde este produs Unimog astăzi.

Circuit off-road, „Vechi vs. Nou”, turul uzinei

Evenimentul aniversar de la uzina Mercedes-Benz din Wörth va găzdui o mulţime de atracţii. Alături de o expoziţie de mari dimensiuni a vehiculelor istorice Unimog, vor avea loc demonstraţii spectaculoase pe circuitul off-road, o demonstraţie comparativă „Vechi vs. Nou”, un spectacol care să sublinieze „versatilitatea Unimog” şi o oportunitate de a face turul uzinei.

Pentru detalii cu privire la eveniment, dar şi pentru informaţii legate de înscrierea pentru participare, vizitaţi www.mercedes-benz.com/unimog-60jahre.

Petrecere aniversară la Muzeul Unimog

Sâmbătă, 5 iunie, sărbătoarea va continua la Muzeul Unimog din Gaggenau, cu un program cuprinzător de festivităţi pentru întreaga familie. Demonstraţii excepţionale cu autovehicule Unimog , prezentări ale specialiştilor, semnări de carte de către autori faimoşi ai cărţilor despre Unimog şi acţiuni dedicate camionului Unimog ca model de autovehicul, vor oferi o varietate de activităţi în intervalul orar 10 şi 17.

Printre altele, modele unice de autovehicule Unimog, unele controlate de la distanţă, vor fi prezentate şi descrise în detaliu. Un târg de mari dimensiuni pentru colecţionari va fi ţinut sub tema „Tot ce are stea”. Va exista o diversitate de machete de toate mărimile, broşuri, insigne şi accesorii cu simbolurile Unimog.

Muzeul însuşi, deschis cu cinci ani în urmă, va juca un rol important, oferind spre vizionare o ediţie specială de machete ale autovehiculelor şi o insignă aniversară. 60 de ani de Mercedes-Benz Unimog. (Mai multe informaţii sunt disponibile pe Internet la adresa www.unimog-museum.com).

Exit mobile version