Site icon Turatii

Nou acţionariat al Autoitalia Group

Ori-Lahav_CEO-Mediterranean-Car-AgencyDin Aprilie 2011, noul acţionar al Autoitalia Group este compania Levi Group, din Tel Aviv, Israel, deţinută de familia omului de afaceri Michael Levy.

Compania Levi Group operează la nivel internaţional în domeniul naylonului prin firma NILIT, iar in domeniul auto îşi desfăşoară activitatea în Israel prin Mediterranean Car Agency. Din acest an, Compania Levi Group va derula afaceri şi în România prin Autoitalia Group.

Acordul de transfer asupra proprietăţii Autoitalia a fost semnat de domnul Herbert Stein, preşedinte şi fondator al Autoitalia Group în 1993, şi de către domnul Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency.

Vorbind despre acest eveniment major în viaţa şi activitatea Autoitalia Group, domnul Herbert Stein a spus: “Am căutat mai mult un partener de încredere, un investitor care să poată prelua afacerile Autoitalia în România.

Suntem fericiţi că am gasit Mediterranean Car Agency, de asemenea o firmă de familie, care are atât potentialul economic cât şi experienţa şi expertiza necesare pentru a putea conduce către succes echipa Autoitalia şi reţeaua de dealeri.”

Autoitalia Group va continua să importe, să comercializeze şi să ofere servicii after-sales pentru toate mărcile şi modelele din portofoliul său. În plus, în acest an, alte două noi mărci vor intra în portofoliu: Jeep şi noua Lancia (produsă pe platforma Chrysler).

Autoitalia Group va beneficia de tot sprijinul Grupului Levi şi îşi va desfăşura activitatea sub coordonarea companiei Mediterranean Car Agency.

“Am venit să facem afaceri în România, pentru că noi credem în potenţialul de dezvoltare al pieţei româneşti şi în capacitatea ei de redresare. Am investit în Autoitalia Group pentru că avem încredere în bunurile de preţ pe care le-am dobândit prin această tranzacţie: echipa Autoitalia şi reţeaua naţională de dealeri.

Vom conduce dealerii noştri către o nouă abordare a pieţei locale, mai directă, mai activă, mai centrată pe nevoile şi dorinţele clienţilor. Vom acţiona rapid si cu profesionalism pentru a recăpăta şi a creşte cota de piaţă a mărcilor din portofoliul Autoitalia Group.

Vom exploata toate oportunităţile pentru a creşte beneficiile pentru partenerii şi clienţii noştri.

Vom avea success în afacerile din România, aşa cum avem şi in Israel”, a spus Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency, şi CEO temporar al Autoitalia Group.

Compania Mediterranean Car Agency este importatorul exclusiv în Israel al mărcilor Grupului Fiat (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia şi Abarth), încă din anul 1950, şi este recunoscută pentru profesionalismul său în piaţa auto din Israel. Este apreciată de asemenea ca fiind unul dintre cei mai mari şi mai profesionişti dealeri ai Gruului Fiat la nivel internaţional.

Exit mobile version