Site icon Turatii

Goodyear reînnoieşte parteneriatul cu Zeppelin

Goodyear_Safety_Tour_2011În cursul acestei luni, Goodyear a anunţat că se angajează într-un viitor program pentru aeronavele sale ce implică achiziţionarea de noi aeronave Zeppelin.

Anunţul a avut loc în Friedrichshafen, Germania, la Lacul Constance lângă un uriaş hangar Zeppelin.

Nancy Jandrokovic, director al departamentului Global Airship Operations al Goodyear şi Rainer Landwehr, director administrativ de grup, împreună cu reprezentanţii departamentului German Operations al Goodyear, au luat parte şi au vorbit la eveniment.

Thomas Brandt, CEO al ZLT Zeppelin Luftschifftechnik, precum şi primarul oraşului Friedrichshafen, Andreas Brand, au fost cei care au reprezentat compania Zeppelin şi municipalitatea.

Brandt a recunoscut Goodyear pentru lunga şi continua sa activitate de conducere din punct de vedere al modului în care şi-a administrat flota de dirijabile şi a declarat că relaţia reînnoită dintre Goodyear şi Zeppelin este o importantă piatră de hotar pentru compania pe care o reprezintă.

Primarul Brand, care este şi preşedinte în boardul Fundaţiei Zeppelin, şi-a exprimat de asemenea entuziasmul pentru acest nou proiect.

“Cu aproape 90 de ani în urmă, Goodyear şi Zeppelin şi-au unit forţele şi au construit cele mai inovative aeronave din acele vremi,” a spus Brand. “Această cooperare va stabili, încă o dată, noi standarde în domeniu.”

Jandrokovic a discutat despre modul în care noua flotă va fi echipată astfel încât simbolul iconic al mărcii Goodyear să se diferenţieze clar de competiţie şi cum noua tehnologie va ridica nivelul capacităţii aceastui tip de aeronavă ca vehicul de promovare.

“Acest acord este bun pentru Zeppelin şi Goodyear. Împreună, cred că vom stabili un nou standard în domeniul aeronavelor promoţionale”, a spus Jandrokovic. “Noi lucrăm deja împreună la un nou sistem electronic de semnalizare aeriană ce îi va face pe competitori să ne invidieze.

Designul Zeppelin ne va spori posibilităţile de a livra suport de clasă mondială reţelelor de televiziune şi dealerilor noştri, iar buna noastră relaţie cu reţelele de televiziune va aduce o mai mare expunere pentru Zeppelin.”

Conferinţa de presă s-a constituit, de asemenea, ca o bună oportunitate pentru echipa Goodyear Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de a reconsolida imaginea dirijabilului ca ambasador al siguranţei şi de a pune din nou în evidenţă importanţa turneului european Goodyear Blimp Safety Tour.

Scopul aeronavei în promovarea siguranţei rutiere în regiunea EMEA este mai mult decât oportun din moment ce siguranţa în trafic a devenit o parte tot mai importantă a dezbaterii publice în ultimii ani.

“Goodyear sprijină activ o serie de iniţiative privind siguranţa în traficul rutier, incluzându-le aici şi pe cele demarate ca parte a proiectului Cartei Europene pentru Siguranţa Rutieră,” a spus Landwehr.”

Pe parcursul implementării acestor campanii privind siguranţa în trafic, suntem în lucru cu parteneri experţi în mai multe ţări. Dirijabilele noastre vor sprijini aceste iniţiative în calitatea lor de ambasadori empatici ai siguranţei.”

După conferinţa de presă oficială, echipa Zeppelin a înmânat simbolic trei machete ale aeronavelor sale echipei Goodyear, înainte ca reprezentanţii celor două companii să se întâlnească cu presa pentru interviuri.

Reprezentanţii Goodyear şi Zeppelin au oferit răspunsuri la întrebările presei timp de 30 de minute, printre publicaţiile prezente la eveniment numărându-se Frankfurter Allgemeine Zeitung, Financial Times Germany şi publicaţii săptămânale precum Stem.

Evenimentul a fost de asemenea relatat de DPA, una din cele mai importante agenţii din Europa. Posturile de televiziune din Germania, SWR şi altele, au difuzat de asemenea ştirea.

Ştirea a fost îndelung dezbătută în Statele Unite, unde peste 200 de publicaţii au relatat detalii de la eveniment.

România este una din cele 20 de ţări vizitate de Dirijabilele Goodyear Spirit of Safety I şi Spirit of Safety II în cadrul turneului european de promovare a siguranţei rutiere Goodyear Blimp Safety Tour.

NOTĂ. Aeronavele NT Zeppelin sunt fabricate de la începutul anilor 1990. Noua flotă a Goodyear va fi compusă din modele mici ale aeronavei LZ N07 – 101. Dirijabilele Goodyear sunt aeronave non-comerciale de promovare, care pun în special la dispoziţia televiziunilor aparatură ultra-performantă pentru a realiza transmisii din aer.

Exit mobile version