Site icon Turatii

Honda Trading România anunţă deschiderea noului centru Honda din Iaşi prin partenerul Hachi Motors

Hachi-Motors-partener-Honda-Trading-RomaniaHonda Trading şi Hachi Motors anunţă deschiderea oficială a noului centru Honda din Iaşi, situat pe Şos. Păcurari, Nr.153B.

Filozofia Honda, de a oferi produse şi servicii de calitate superioară la preţuri competitive, tuturor clienţilor săi, se traduce an de an în rezultate excelente în studiile legate de gradul de satisfacţie a acestora, la nivel european.

Pornind de la aceste premise, Honda Trading România îşi propune să ofere cea mai bună experienţă din comunitate tuturor clienţilor din România ce aleg un automobil al mărcii.

Pentru zona de Nord-Est a României, cu o pondere semnificativă în numărul total de posesori de automobile Honda, această strategie are ca rezultat lansarea noului centru din Iaşi, prin partenerul oficial Hachi Motors.

Hachi Motors va pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă profesionistă, cu o îndelungată experienţă legată de Honda şi un înalt grad de înţelegere a standardelor mărcii.

Spaţiul de 400 mp dedicat activităţilor de service şi cel de 350 mp destinat showroom-ului fac posibilă gestionarea activităţilor de after-sales de orice grad de complexitate şi în acelaşi timp facilitează accesul clienţilor din Iaşi către toată gama de automobile comercializate în România.

În calitate de unic partener autorizat Honda în Iaşi, Hachi Motors va oferi, încă de la deschidere, toate promoţiile naţionale ale mărcii, posibilitatea de test-drive cu cele mai populare modele şi va putea gestiona toate solicitările referitoare la garanţia europeană a produselor Honda.

Honda Trading România deţine în prezent o reţea de 17 parteneri autorizaţi Honda, în cele mai importante zone ale ţării. Pentru mai multe detalii, accesaţi http://www.hondatrading.ro/dealeri .

Exit mobile version