Site icon Turatii

O zi “electrizantă” pentru Smiley

Smiley and electric smartSmiley, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români ai momentului, membru al juriului concursului „Vocea României” şi co-prezentator al emisiunii „Românii Au Talent”, difuzate la Pro TV, a ales ca pentru o zi să înlocuiască volanul GLK-ului său pentru a profita de o ocazie unică: sosirea pentru câteva zile în România a smart-ului electric, propulsat integral de o baterie electrică.

Mai exact, în cadrul Green Car Event, primul eveniment auto din România dedicat autovehiculelor bazate pe tehnologii eco, artistul a întâlnit micul smart, cei doi pornind într-un test-drive unic pentru cântăreţ.

Smiley a pus la încercare agilitatea micuţului şi a fost cu adevărat incantat. Înainte de a se urca la volan, specialiştii Mercedes-Benz i-au explicat modul în care funcţionează tehnologia pe bază de baterie litiu-ion, o baterie inovatoare şi extrem de eficientă.

Artistul a rămas impresionat de uşurinţa cu care poate fi reîncărcată bateria de la orice priză existentă în zilele noastre în reţea de 220-230 V. Odată instruit, Smiley s-a aşezat nerăbdător la volanul smart-ului şi a pornit la drum.

„smart electric drive – the smoothest ride in my entire life!,” a ţinut să precizeze Smiley instantaneu pe profilul său de Twitter, chiar în timpul test-drive-ului care a avut ca punct de pornire AFI Palace Cotroceni, acolo unde timp de un week-end, Mercedes-Benz a prezentat şi alte tehnologii inovatoare pentru mobilitatea cu zero emisii – tehnologiile BlueEFFICIENCY şi BlueTEC.

smart, urbanul agil bazat pe propulsie electrică a fascinat pe toţi cei care s-au urcat la volanul său in timpul Green Car Event. Noul smart electric se află în cea de a doua fază de dezvoltare, urmând să fie îmbunătăţit până în 2012, când va avea lansarea pe piaţă în aproape 40 de ţări.

Exit mobile version