Site icon Turatii

Renault Latitude 2,0l dCi CVA Luxury

Renault-Latitude-Logo

Renault a pus în vânzare şi un model cu pretenţii executive, o combinaţie Samsung-Laguna 3 destul de interesantă, mai ales prin prisma raportului preţ/dotări.

Am avut plăcerea să descopăr noul Latitude în versiunea Luxury, cutie de viteze automată, pe parcursul mai multor zile şi sute de kilometri.

Impresiile sunt pozitive, mai ales că maşina a suscitat un interes maxim din partea tuturor celor care au văzut-o. Pe mulţi i-am auzit spunând că e un urmaş demn al modelului Safrane…

Am rămas uimit totuşi, deşi maşina este clar full options, nu avea nici lumini de zi şi nici oglindă retrovizoare electrocromică, în plus, unele finisaje sunt departe de pretenţiile emise de constructorul Renault.

Totuşi, preţul, dotările, comportamentul rutier, dinamica foarte bună şi consumul decent, asigură clar un loc în lupta din clasa mare, de altfel am văzut deja foarte multe modele Latitude pe străzile României.

Dacă se depăşesc prejudecăţile legate de renumele mărcii şi se ţine cont de expertiza Renault în domeniul siguranţei, devine evident faptul că Latitude păşeşte cu dreptul în arena greilor…

Exit mobile version