Site icon Turatii

Inca 22000 de copacei au prins radacini in Padurea Volkswagen

Think Blue Plantare-copacei Borcea Porsche- RomaniaVolkswagen a continuat si in acest an proiectul “O masina noua, un copac plantat”. Astfel Padurea Volkswagen din comuna Borcea, judetul Calarasi, s-a marit cu inca 22.000 de copacei.

Parteneriatul demarat in 2010 cu autoritatile locale din comuna Borcea pentru o perioada de 5 ani consta in realizarea Padurii Volkswagen prin impadurirea a peste 25 ha de teren in zona dig-mal a Bratului Borcea, zona care a fost de mai multe ori puternic afectata de inundatii.

Perdeaua verde care va lua nastere are rolul de a proteja comunitatea locala de inundatii si de a imbogati fondul forestier scazut al comunei.

“Este un proiect la care noi, cei de la Volkswagen, tinem foarte mult si salutam implicarea alaturi de noi a tuturor clientilor nostri care, dand un semn de responsabilitate, au achizitonat autoturisme Volkswagen echipate cu tehnologii BlueMotion.

Pentru toti acestia, pentru fiecare autoturism Volkswagen vandut in Romania, noi plantam cate un copac in Padurea Volkswagen” a declarat Bogdan Florea, Directorul Marcii Volkswagen in cadrul Porsche Romania.

Actiunea Volkswagen se incadreaza in linia pe care constructorul german si-a trasat-o: sa devina cel mai responsabil constructor de masini din lume.

“Responsabilitatea noastra consta atat in actiuni si proiecte de implicare sociala, din care amintim printre altele sustinerea Maratonului Bucuresti si sponsorizarea fundatiei Hospice Casa Seprantei, cat si in folosirea la scara larga a tehnologiilor prietenoase cu mediul.

Tehnologiile BlueMotion care echipeaza deja majoritatea modelelor Volkswagen, asigura in acelasi timp placerea deplina a condusului si reducerea emisiilor poluante si a consumului. Noi numim aceasta abordare Think Blue,” a declarat Brent Valmar, director general Porsche Romania.

Exit mobile version