Nu avem locuri de parcare?

Oltcit abandonat, rulota si TIR in BucurestiSă nu ne mai plângem că e traficul aglomerat şi lipsesc locurile de parcare. Mi-am adus aminte că venind într-o seară destul de târziu, n-am mai gâsit niciun loc de parcare disponibil, destul de ciudat, ţinând cont că în zonă sunt destul de multe spaţii.

Nu mi-a trebuit mult sâ-mi dau seama de ce nu mai am loc în parcare. Fotografiile si explicaţiile vorbesc de la sine.

În sectorul 1 al Capitalei, maşinile abandonate (Oltcit-ul), rulotele şi TIR-urile stăpânesc la propriu domeniul public. Din timp în timp, un oficial al primăriei le mai pune câte o notificare în geam. Şi atât.

Dacă legea ar avea o valoare oarecare în România, în seara aceea găseam 5 locuri de parcare libere…

One thought on “Nu avem locuri de parcare?

  1. Alexandru Agape

    In unele zone din Iasi e la fel…off…imi vine sa le dau foc rablelor care fac umbra pamantului degeaba…Eu zic ca o taxa de a doua inmatriculare ar trebui pusa intentionat tocmai pentru a opri comertul acestor masini foarte vechi si foarte poluante…Nu stiu…sa se gaseasca un an de referinta…1985 spre exemplu, si cei care vor sa vanda asemenea bombe sa plateasca…asa as vedea eu o posibila rezolvare.Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.