Site icon Turatii

Hyundai Auto România are un nou Director Executiv – Teodor Brusalis

Teodor-Brusalis-Director-Executiv-Hyundai-Auto-RomaniaÎncepand cu luna iulie 2012, Teodor Brusalis devine noul Director Executiv al Hyundai Auto Romania, preluând postul de conducere de la Dragoş Magdalina, care se retrage din activitatea de import a mărcii Hyundai.

Cu o experienţă de 14 ani în domeniul auto, Teodor Brusalis şi-a dedicat ultimii doi ani de activitate în cadrul echipei Hyundai Auto România, în calitate de Director Comercial, implementând şi dezvoltând cu succes politica de vânzări şi poziţionare produs a mărcii la nivel naţional.

În noua sa funcţie, Teodor Brusalis va conduce activitatea generală de import şi va coordona reţeaua de retail Hyundai la nivel naţional, alcătuită din 40 centre de distribuţie.

Începând cu anul 2010, Hyundai a demarat o puternică repoziţionare a produselor sale, urmând ca până la finalul anului în curs intreaga sa gamă auto să beneficieze de noua identitate abordată de către producător.

Noul model Hyundai de clasă mică, i20, urmează a fi lansat la nivel local în a doua parte a lunii iulie, în timp ce noua generaţie a renumitului SUV Santa Fe urmează a fi prezentat publicului local în cursul lunii octombrie.

“Echipa Hyundai Auto România a construit în ultimii doi ani o bază solidă şi o identitate redefinită a produselor sale. Îi mulţumesc pe această cale dlui. Dragoş Magdalina, alături de care am dezvoltat o colaborare de excepţie.

Sunt extrem de încrezător în potenţialul echipei pe care o conduc începând cu data curentă, avem în spate unul dintre cei mai puternici producători auto la nivel global şi vizăm împreună servicii la înălţimea noii game de produse Hyundai”, a declarat Teodor Brusalis.

Marca Hyundai se regăseşte în clasamentul celor mai importante 5 mărci de import autoturisme la nivel naţional, înregistrând o cotă de piaţă de 5,7% în segmentul auto de import.

Exit mobile version