Site icon Turatii

Porsche București Vest 2 a livrat primul autoturism Audi S8 din România

Audi-S8-livrat-in-Romania-in-2012Noul Audi S8 a sosit în România. Autoturismul, livrat astăzi, este primul de acest tip comandat și personalizat de către un client din România, împreună cu echipa Audi de la Porsche Bucureşti Vest 2, și are un preț de listă de peste 154.000 de Euro, cu dotările opționale incluse.

”Autoturismul impresionează prin design, imagine și rafinament, dar mai ales prin sportivitate și tehnologia de ultimă oră”, spune Cristian Meculescu, Director Executiv în cadrul Porsche București Vest 2.

”Performanțele sale sunt remarcabile. Cu noul motor V8 4,2 TFSI, cu 520 de cai putere, autoturismul atinge o viteză maximă de 250km/h (limitată electronic) și poate ajunge de la 0 la 100km/h în doar 4,2 secunde”.

Cu sistemul inovator “cylinder on demand”, atunci când șoferul preferă viteza de croazieră și stilul de condus moderat, pentru a savura din plin călătoria într-o limuzină confortabilă, noul Audi S8 rulează cu doar 4 din cei 8 cilindri, reducând consumul și emisiile de CO2.

Dar atunci cand șoferul dorește să testeze puterea motorului și apasă la maxim pedala de accelerație, limuzina elegantă se transformă rapid într-o veritabilă sportivă ultra-rapidă. Cu toți cei 8 cilindri activați, mașina dezvoltă un cuplu maxim impresionant, de 650 Nm pe o plajă de turație cuprinsă între 1700 – 5500 rot/min.

Cu toate acestea, este unul dintre cele mai silențioase automobile construite vreodată, datorită tehnologiilor de ultimă oră de acoperire a zgomotului.

Prețul de bază al modelului S8 pleacă de la 116.640 de Euro, TVA inclus. Modelul comandat conține dotări opționale de peste 37.000 de Euro (preț de listă), printre care se numără frâne ceramice Audi exclusive, pachet de asistență Audi pre sense plus – cu functie stop&go, control adaptiv al vitezei de croazieră, asistență la schimbarea benzii de circulație și asistență la parcare – , trapă solară din sticlă, reglabilă electric, sau asistență pentru vederea pe timp de noapte cu marcaj pentru recunoașterea pietonilor și cameră termică integrată.

Exit mobile version