Turatii

Schimb de ulei şi filtre Dacia Logan la 130 lei!

Îmi aduc aminte că prin 2007 plăteam 130 lei pentru un filtru de polen. Atât era preţul. O revizie mă costa cam 650-900 lei, depinde unde o făceam. Oricum, foarte scump.

Acum, datorită crizei, lucrurile s-au mai schimbat. E concurenţă mare între service-urile de cartier şi dealerii auto, pe partea de revizii şi lucrări de mecanică uşoară. Se întrec toţi în oferte şi preţuri.

Îmi spăl regulat maşina la AG Autospot, pe Bucureştii Noi, e la doi paşi de mine şi îi şi cunosc pe băieţii de acolo. Am experienţe cu ei de mult. Se ocupă în principal de jante/roţi, mecanică auto şi au şi o spălătorie cu două posturi de lucru.

Îmi plac pentru că lucrează cu aparatură ultramodernă şi foarte rapid. De câte ori am ocazia, ori spăl maşinile acolo, ori fac presiunea la roţi sau diverse lucrări la anvelope. Nu am avut experienţe legate de cum lucrează pe mecanică.

Azi mi-a sărit în ochi un afiş din service: “SCHIMB ULEI ŞI FILTRE DACIA LOGAN 130 LEI TVA INCLUS”. Adică exact cât plăteam pe un filtru de polen în 2007, e drept că nu la Logan, dar nici la o maşină scumpă…

Ulei Mobil Super 2000 10W40 şi filtre Mann, nu bag mana în foc că e cea mai bună ofertă, dar n-am văzut ceva similar ca raport calitate-preţ, cel puţin din câte îmi aduc aminte.

Oricum, e de luat în seamă oferta, mai ales că se poate extrapola şi la modele înrudite cu Logan, gen Lodgy, Dokker, Sandero şi, de ce nu, chiar Duster (poate că preţul va fi un pic mai mare aici).

Aşa că nu staţi pe gânduri. Chiar nu mai costă o avere să schimbi uleiul Daciei tale la timp!

Exit mobile version