Site icon Turatii

Lansare Ford Fiesta facelift

Ford Fiesta facelift 2013Ford Fiesta a avut un succes răsunător pe plan mondial, în primul rând datorită designului ieşit din comun şi abia apoi datorită calităţilor.

Treptat însă, îmbunătăţirile constante şi lărgirea gamei de motoare au condus la consolidarea pe piaţă a acestui model.

Ultima serie de îmbunătăţiri a transformat radical Fiesta, păstrând însă linia binecunoscută şi designul extravagant, atât de plăcut de cumpărători.

În plus, avem şi un nou motor, cu cilindreea de 1,0l, EcoBoost, cu puterea de 100 CP.

O să ne străduim să oferim şi o filmare completă cu acest model, momentan am luat contact cu maşina în lansarea oficială desfăşurată la Azuga. Evident că nu ne-am putut abţine şi am filmat şi ce s-a întâmplat acolo…

Prima impresie: suspensie aproape perfectă, interior mult schimbat în bine, aproape de un feeling premium, insonorizare excelentă, ţinută de drum tipică modelelor Ford, adică exemplară.

Nu mi-a plăcut lipsa unei transmisii cu 6 rapoarte pe motorul de 1l, deşi explicată de şeful Ford în filmul de mai jos, totuşi părerea mea e că maşina va pierde clienţi din cauza acestui aspect.

Detalii despre preţuri, echipări şi alte informaţii utile găsiţi pe www.ford.ro. Răbdare, vom pune mâna pe un Fiesta şi îl vom dezbrăca de secrete destul de curând…

Exit mobile version