Avensis Hotspot: Prima maşină care oferă Wi-Fi în echiparea standard

toyota-avensis-2012-interior-Începând cu luna ianuarie 2014, Toyota Romania a introdus în echiparea standard a modelului Avensis noul sistem Toyota Hotspot, oferit GRATUIT pentru toţi noii clienti Avensis.

Sistemul Toyota Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o dublă-antenă ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler.

Prin intermediul său se pot conecta simultan wireless la internet până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.).

Avensis Hotspot este acoperit de garanţia de 3 ani, specifică accesoriilor Toyota. Router-ul W-LAN este oferit împreună cu trafic de date gratuit pentru o perioadă de 1 an în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu include trafic de date in regim roaming).

Avensis Hotspot, alături de celelalte dotări ale modelului – atât cele de conectivitate, cât şi cele de siguranţă a călătoriei şi de confort -, transformă maşina într-un birou mobil perfect, iar modelul devine una din cele mai complete maşini „de business”.

Posibilitatea conectării simultane a mai multor dispozitive este utilă însă nu numai într-o călătorie de afaceri, ci poate fi foarte practică şi într-o călătorie cu familia.

Modelul Avensis este prima maşină care oferă Wi-Fi in echiparea standard, expresie a spiritului inovator şi orientat către client al mărcii Toyota. “Toyota Avensis este o maşină rafinată, pentru persoane active, cu spirit întreprinzător şi deschis; faptul că este primul model care oferă Hotspot în standard vorbeşte despre spiritul său avangardist, dar şi despre faptul că doreşte să rămână aproape de clienţii săi, să ţină pasul cu viaţa activă a acestora, atât în mediul de afaceri, cât şi în plan personal”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager în cadrul Toyota Romania.

2 thoughts on “Avensis Hotspot: Prima maşină care oferă Wi-Fi în echiparea standard

  1. […] Toyota Avensis vine cu Wifi ca dotare standard. Şi trafic de 2GB/lună timp de un an. Încă o predicție de-a mea care se […]

  2. […] Toyota Avensis vine cu Wifi ca dotare standard. Şi trafic de 2GB/lună timp de un an. Încă o predicţie de-a mea care se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.