Site icon Turatii

Mercedes-Benz CLA 200 CDI 7G-DCT

Mercedes-Benz CLA 200 CDI 7G-DCT

Am condus şi acest CLA şi, fără să o lungesc, dacă aş avea bani, ar fi următoarea mea maşină. De ce? Pentru că îmi place.

Arată senzaţional, merge excelent, e cam scumpă pentru gustul unora şi pentru nivelul de echipare, totuşi relativ ieftină pentru un Mercedes-Benz care înmoaie asfaltul pe unde trece…

Aerodinamica de avion de vânătoare presupune şi unele concesii, evidente când e vorba de accesul la locurile din spate sau forma capotei portbagajului. Dar când faci 220 km/h cu 136 CP, înţelegi…

Mercedes a rafinat acest coupé cu 4 uşi în aşa fel încât un necunoscător poate fi păcălit de la distanţă. Maşina seamănă perfect cu un A, privită din faţă, dar din spate sau lateral poate fi confundată cu CLS, mai ales de cei care nu se pricep.

Un lucru e cert. Pentru mine e ce aş vrea de la Mercedes-Benz. Nu vreau mai mare, nu vreau mai mică, nu am nevoie neapărat de mai multă putere, dar pentru cum arată maşina parcă un 200 CP ar sta mai bine, diesel, desigur.

Da, stema aia mare din bot e cam scumpă, dar când vezi feţele celor care se oglindesc în ea (din exterior), înţelegi. Preţul merită plătit.

Exit mobile version