Site icon Turatii

Honda CR-V 1.6l i-DTEC 4WD Lifestyle

Honda CR-V 1.6l i-DTEC 4WD Lifestyle

Honda CR-V facelift vine cu noutăţi interesante, un nou sistem infotainment, o cutie de viteze automată ZF cu 9 trepte şi o motorizare 1.6l i-DTEC de 160 CP, ce înlocuieşte vechiul motor 2.2 i-DTEC, având o putere mai mare şi acelaşi cuplu maxim.

Pe lângă toate astea, se adaugă mici detalii, ca ecartament mărit, clasicele modificări exterioare şi o insonorizare mai bună cu 6%. Adică o maşină mai bună.

Spre ciuda mea n-am prins încă varianta cu transmisie automată şi 9 trepte, dar promit că vine. Am testat în schimb o versiune Lifestyle cu transmisie manuală, 6 trepte, ce rămâne o ofertă foarte bună în segmentul SUV-urilor de gen, deşi preţul poate părea cam piperat.

Una peste alta, fără discuţie saltul calitativ şi dinamic se simte, în plus motorizarea 1.6 mai are un avantaj major, scade mult impozitul şi costul cu asigurarea RCA.

Deşi mi-a plăcut enorm, nu pot concepe noul CR-V cu cutie manuală (altfel foarte ok), pur şi simplu genul acesta de vehicul e pus în valoare de o transmisie automată bună. Pe care o are şi astept maşina de test, să v-o arăt şi vouă…

Exit mobile version