Site icon Turatii

Mercedes-Benz C 220 D 7G-TRONIC 4Matic

Mercedes-Benz C 220 D 7G-Tronic BlueTEC 4Matic

Baby S, asa este alintat de fani modelul Mercedes-Benz clasa C, si pe buna dreptate, asemanarea cu modelul S fiind izbitoare.

Fiind totusi exponentul marcii in segmentul mediu, clasa C are un pret de pornire destul de ridicat, ba mai mult, poate ajunge la sume astronomice daca iti echipezi masina cu numeroasele optiuni si pachete disponibile (se intind pe vreo 60-70 de pagini…).

E preferatul meu in segmentul premium mediu, nu ca noul A4 nu ar fi atractiv sau BMW seria 3 suficient de agreabil, toate au stilul lor propriu si personal, de aceea poate mie mi se potriveste mai mult acest C.

In unele variante are o aerodinamica impecabila si de record, cu Cx 024, versiunea de fata are un 0.26, ceea ce garanteaza performante de top si comportament impecabil la viteze mari.

Transmisia 7G-TRONIC ramane performanta si parca mai fina in schimbari decat o transmisie cu dublu ambreiaj, si convertizorul de cuplu pare destul de eficient, ca dovada consumul mediu obtinut, remarcabil pentru o masina relativ grea, cu tractiune integrala.

Interiorul e spectaculos si intr-adevar perceptia de premium e omniprezenta, cu exceptia unor masticuri dubioase si finisaje perfectibile in portbagaj, nu prea am ce sa reprosez.

Ramane un vis pentru multi si, desi e doar un clasa C, transmite acea aura de Mercedes-Benz, prin toate detaliile, de la exterior, la interior, la zgomot, perceptie si calitate. Frumos.

Exit mobile version