Turatii

Mitsubishi ASX 1.6l DI-D 4WD Instyle

Mitsubishi ASX 1.6l DI-D 4WD Instyle

Mitsubishi a inlocuit motorul diesel 1.8l DI-D MIVEC cu o varianta care indeplineste normele de poluare euro 6, respectiv o motorizare de origine PSA, 1.6l, codificata evident DI-D si ClearTec.

Desi motorul 1.6 a convins pe foarte multe modele de masini, de marci diferite, nu ascund faptul ca as fi vrut sa vad o dezvoltare proprie a Mitsubishi, pe aceasta cilindree.

Chestiunile economice primeaza, asta a fost solutia aleasa, iata cum se comporta motorul pe ASX, in varianta cea mai scumpa (si pe care probabil nu o va cumpara nimeni, mai atractive fiind versiunile de echipare inferioare, cu un pret mai scazut).

In afara de zgomotul mare al motorului, perceput in habitaclu in majoritatea situatiilor, nu prea ai de ce sa te plangi la ASX, mai ales ca fiind intr-o echipare de top, esti inconjurat de chestii destinate sa iti faca viata placuta.

Fiind pe final de generatie, posibil sa merite un ASX cu aceasta motorizare, mai ales daca se opteaza pentru variante mai ieftine si exista discounturi substantiale de pret la Mitsubishi, in acest moment.

Exit mobile version