Site icon Turatii

Mazda 6 Combi 2.2l D AT6 4×4 Revolution Top

Mazda 6 Combi 2.2l D AT6 4x4 Revolution Top

Foarte multa lume a cerut filme cu Mazda 6. N-am gasit un sedan, dar nu cred ca se supara nimeni ca Mazda mi-a oferit acest superb Combi 4×4…

O masina frumoasa, usoara, eleganta, sportiva si economica, normal, are un pret pe masura. O fi mare, o fi mic, aflati din fisa tehnica.

Cilindreea de 2.2l ramane inca o povara pentru cumparatorii autohtoni, multe din poverile fiscale fiind relationate cu capacitatea cilindrica, insa cei 175 CP, acompaniati de 420 Nm, te fac sa uiti repede amanuntele banesti.

Mie mi-a placut, linia actuala a modelelor Mazda mi se pare una dintre cele mai reusite, acest lucru fiind vizibil mai ales la Mazda 6 Combi.

O chestiune interesanta si neasteptata, in unele privinte breakul e mai scurt decat limuzina, am explicat pe larg acest lucru, contrar aparentelor si asteptarilor. Da, incredibil, sedanul e mai lung…

Mazda 6, o propunere mai mult decat interesanta in segmentul mediu, ramane un exercitiu suberb de rafinament si precizie. O alternativa excelenta, si pentru flote si pentru persoanele fizice.

Exit mobile version