Site icon Turatii

Hyundai Elantra 1.6l CRDi Exclusive

Hyundai Elantra 1.6l CRDi Exclusive

Elantra a fost si ramane o masina care ofera mult la un pret corect, inca de la primul test video am fost impresionat de atuurile sale, iata ca a sosit si momentul sa vedem si sa incercam o noua generatie.

Am avut pentru test un model cu motorizare diesel, in versiune de echipare Exclusive, o culoare aparent stridenta insa care scoate in evidenta formele si aerodinamica deosebita.

Motorul diesel, 1.6l CRDi, distributie pe lant, o evolutie a unui motor foarte bun si fiabil, prezent mult timp in gama Hyundai, reuseste sa ofere o dinamica interesanta si un consum de combustibil corect.

Interiorul e o evolutie clara fata de anteriorul model, cu un nivel de calitate perceputa foarte ridicat, asamblare fara cusur si materiale mai bune.

Pe ansamblu, Elantra e o propunere foarte buna a celor de la Hyundai, prin dimensiuni si alura poate fi usor confundabil cu un model de clasa medie, desi nu e. Poate face o trecere interesanta intre clase, atragand clienti care aspira la un model superior sau chiar pe cei care vor un sedan frumos, bine echipat, la un pret mai accesibil.

Ca si generatia anterioara, noul Elantra are succesul asigurat, desi nu are decat doua motorizari disponibile si transmisie automata doar pe motorizarea benzina, umbla zvonul ca s-ar putea sa primim si un DCT7 pe motorul diesel.

Exit mobile version