Site icon Turatii

Kia Sportage 1.6l GDi 4×2 Classic

kia-sportage-1-6l-gdi-4x2-classic

Am prezentat mai multe modele Kia Sportage ultima generatie, insa bine echipate, iata ca am reusit cu ajutorul dealerului Autonet sa punem mana si pe un Classic 1.6l GDi 4×2, o masina surprinzator de bine echipata la un pret modic pentru un SUV de aceste dimensiuni.

Mai ales avand posibilitatile de configurare pe care le ofera Kia, cu 2-3 optiuni suplimentare poti transforma un Classic intr-un vehicul perfect daca nu vrei sa sari de pragul psihologic de 20 000 euro si nu ai nevoie de 4×4.

Interesant, desi motorul poate parea mic pentru un SUV, greutatea relativ redusa si o transmisie corect etajata pentru un motor aspirat te fac sa realizezi ceva surprinzator: vehiculul se misca bine si economic, nici nu poate fi considerat sportiv, ca nu e cazul.

Sunt unele diferente la exterior fata de un Style sau GT Line, insa pe ansamblu ramane un model atractiv inclusiv in aceasta versiune.

Sper ca filmarile detaliate ale reprizelor si datele de consum sa ajute in alegerea pe care o aveti in fata, in mod normal pentru o familie obisnuita, fara pretentii dinamice deosebite, acest 1.6l GDi se incadreaza fara probleme in zona de performante corecte.

Pentru ca am primit mai multe intrebari daca recomand sau nu montarea de GPL pe acest motor, raspunsul meu e nu, daca doriti un consum neaparat mai mic, incercati un diesel 1.7l, e clar ca daca faceti kilometri multi merita.

Exit mobile version