Site icon Turatii

Honda Civic 1.0l VTEC Turbo Elegance

Honda Civic 1.0l VTEC Turbo Elegance

La o masina atat de controversata cum e Honda Civic ultima generatie, nu avem de ales, trebuie sa incercam toate variantele. Iata o serie de filme cu noul motor in 3 cilindri turbo, 1.0l VTEC Turbo, versiune de echipare Elegance si un pret remarcabil: 20 000 euro, TVA inclus.

Exista diferente importante fata de versiunea 1.5 VTEC Turbo, in cazul motorizarii de fata avem distributie pe curea imersata in ulei, nu lant, ca la motorul mare, intervalul de schimb este 120 000 km. Evident, dinamic nu mai performeaza la fel, insa cred ca se vede bine in filme faptul ca ramane interesanta la condus. De remarcat si faptul ca avem o greseala in fisa tehnica din video, unde a ramas lant la distributie, dar corect este curea.

In mod evident, pentru cineva care cauta o masina normala, cu consum civilizat in conditii diverse, bine echipata, la un pret rezonabil si pe care sa scrie Honda, se califica fara probleme acest model.

Acum nu ne mai ramane decat sa gasim si o varianta echipata cu CVT, ca sa putem spune ca avem panoplia completa cu noul Civic. Evident pana cand apare modelul cu 1.6l diesel, moment in care, desigur, il vom conduce si pe acela.

Pentru comparatie, testele cu variantele 1.5 Turbo cu si fara CVT, le gasiti aici si aici.

Exit mobile version