Site icon Turatii

Scania Approved! 3 servicii într-un singur pachet: repară, întreține și protejează!

Scania approved

Este complet normal ca cei interesați de achiziționarea unui camion să se intereseze și de rețeaua de service. Asta înseamnă, desigur, piese, servicii de mentenanță și reparații. Iar în ceea ce privește mentenanța unor camioane second hand, problema service-ului deja capătă o importanță primordială. Și nu este de mirare de ce. Tot ce înseamnă componentă de cap tractor necesită atenție și verificare periodică pentru o bună funcționare.

Fiind mai tot timpul pe drumuri, transportatorii au nevoie de siguranța oferită de construcția unui camion. Iar dacă mai adăugăm și serviciile de mentenanță la tot pasul, atunci vorbim de o calitate superioară a produsului oferit. Acesta este și cazul camioanelor Scania care oferă niște servicii de mentenanță ceva mai speciale față de restul pieței, inclusiv ceva mai multă siguranță pentru șoferii de camioane second hand.

Eticheta Scania Approved

Unul dintre aspectele care diferențiază considerabil camioanele Scania de restul pieței este interesul față de camioane după achiziționare. Cu alte cuvinte, serviciile de camioane Scania nu se limitează la vânzarea de produse. Camioanele Scania au eticheta Scania Approved. În centrul Scania șoferii beneficiază de garanție și pot alege un camion marcat Scania Approved. Asta înseamnă că aceste camioane second hand sunt verificate riguros și periodic de tehnicienii profesioniști Scania înainte de scoaterea lor pe piață.

Iar acesta e doar un exemplu de serviciu în plus pentru siguranța transportatorilor. Pentru români, este chiar și mai avantajos. Ei se bucură și de cel mai mare centru de camioane Scania din sud estul Europei. Scania urmărește să egaleze beneficiile care apar odată cu achiziționarea unui camion nou. Riscurile și problemele camioanelor rulate sunt eliminate în momentul verificării prin serviciul Scania Approved. Astfel Scania se asigură că transportatorul beneficiază de un produs testat și aprobat de specialiști.

Servicii de reparații și întreținere 24 de ore pe zi!

Serviciile oferite de Scania nu se opresc în momentul achiziționării sau închirierii unui camion. Ci oferă și servicii de mentenanță și reparații camioane Scania. Nu e de mirare că, de multe ori, rețeaua de service câștigă teren în fața renumelui mărcii camionului. Scania e una dintre firmele care ghidează și însoțește transportatorul de-a lungul rutelor parcurse.

Majoritatea șoferilor consideră chiar că serviciul de mentenanță și reparații este criteriul decisiv în alegerea unui camion, ci nu marca. Este esențial ca un service de camioane să aibă niște prețuri rezonabile, un program non-stop dacă se poate, personal calificat și mai ales piese pe stoc. Evident, un camion staționat în service înseamnă scăderea profitului, așa că și timpul petrecut în service este un aspect important. Iar dacă toate criteriile de mai sus privind programul, prețul, disponibilitatea pieselor și personalul sunt precum cele oferite de Scania, atunci transportatorul ar trebui să se aștepte să își preia camionul în orice clipă.

Serviciile de reparații și întreținere Scania verifică aspecte de la suprastructură, remorcă, tot ce înseamnă cap tractor, până la caroserie și fiecare piesă a camionului. „Cu planuri de întreținere cuprinzătoare, vei avea disponibilitate maximă și costuri minime” sună una dintre devizele Scania. Iar în ceea ce privește disponibilitatea, transportatorul poate să stea fără grijă. Accesul la atelierele Scania este disponibil de oriunde. Acestea au în permanență piese de schimb pentru situații comune și reparații rapide non stop.

Garanția că ești în siguranță

Și nu numai. Prin această garanație Scania înțelege asistență 24/24. Garanția Scania e prezentă oriunde este și transportatorul. Iar pachetul de asistență oferit de programul de reparații și întreținere este unul complet. Scania se mândrește și cu costurile sale minime și disponibilitatea pieselor în service-uri.

Și dacă totuși nevoia de un service este imediată și vă regăsiți în situația în care aveți nevoie urgentă de asistența unui service, atunci trebuie să știți că există soluții. Scania oferă și asistență de la distanță. Raportul ce privește starea camionului este încărcat de dinainte sosirii dumneavoastră. Așa că atunci când ajungeți la service veți fi scutit de multe ore pierdute așteptând.

Ba mai mult, nu doar de timp pierdut sunteți scutit, ci și de cheltuielile suplimentare. Serviciile de reparații și întreținere Scania sunt calculate exact pentru că toate costurile sunt fixe. Așadar nu există presupuneri financiare sau estimări. Ci veți cunoaște exact suma la care ajung piesele sau montarea acestora.

Așadar, să alegeți Scania înseamnă să alegeți sigur și eficient de fiecare dată când faceți o nouă investiție. Achiziționarea sau închirierea unui camion Scania second hand înseamnă o colaborare de lungă durată de oriunde vă aflați, mai multe detalii aici!

Exit mobile version