Site icon Turatii

Opel Grandland X 1.6l D Innovation

Opel Grandland X 1.6l Diesel Innovation

Prejudecatile sunt daunatoare si testul cu Grandland X mi-a aratat inca o data acest lucru. Initial nu eram foarte incantat, consideram ca Grandland X e doar un 3008 cu alta caroserie, nici macar foarte reusita, insa la final pot sa spun ca am regretat despartirea de unul dintre cele mai confortabile SUV-uri conduse in ultimii ani…

Cuvantul de ordine in Grandland X poate fi “confort”, desi interiorul e sobru si exteriorul masinii ramane in linii clasice, neextravagante, totusi spiritul practic, spatiul si confortul sunt privilegiate, iar pentru clientela unui astfel de SUV, acestea sunt atribute principale.

Poate ca motorul pare mic la prima vedere, insa veti observa ca se descurca usor, ofera dinamica rezonabila si consum scazut de carburant. In plus, o alta caracteristica interesanta, e foarte silentios si contribuie la confortul de care aminteam.

Una peste alta, avand masina mai mult timp, am plecat si in concediu cu ea, fara filmari, doar plimbare, iar Grandland X s-a achitat cu brio de sarcini, portbagajul mare s-a simtit, la fel si confortul in orice conditii de rulare.

Ca atare, cine cauta confort, cauta de fapt un Grandland X…

Exit mobile version